raakt met lading
Weerdenburg Web Works
Opdracht

"We willen naamsbekendheid op de beurs, maar hoe"?

Event

Bedrijvenbeurs Oss 2011

Weerdenburg Web Works

We brengen u in de wolken
Direct bij de entree ging niemand voorbij gaan aan de diensten en creatieve oplossingen die Weerdenburg Web Works levert aan haar relaties. Het hele digitale scan systeem voor beursbezoekers bij de entree en in de stands is door Weerdenburg ontworpen en geleverd. Handig voor bezoekers en standhouders om contactgegevens met de smartphone uit te wisselen.
Iedere bezoeker werd direct na het scannen door Weerdenburg persoonlijk van harte welkom worden geheten. Dit sms-je  zal voor bezoekers een aanleiding kunnen zijn voor de vraag naar 'meer van het betere werk'.

Het is elk jaar een vertrouwd beeld in de grote tennishal in Oss. Vele bedrijven zullen daar weer contact leggen met vele anderen bedrijven, ondernemers uit de omgeving Oss. Voor Weerdenburg en de OrcaGroup was deelname hier een primeur. “Niemand voorbij laten gaan aan de stand van deze twee bedrijven”, dat was ons streven. De stand was niet te missen. Iedere passant begaf zich hier heel even in de wolken.

 

Deze dagen brachten we bezoekers letterlijk naar de Wolken, naar de Cloud. U brengt zelf uw eigen item naar een hoogtepunt. We gaan ideeën en hulpvragen ophalen en oplaten.
Helblauw, felle lampen en ballonnen die naar het wolkendek dwarrelden. Dat was het beeld dat bezoekers op het terras, rond de stand en eigenlijk direct al bij de entree verkregen. Buiten hingen de wolken deze hele week al laag aan de grond. Ondernemers trokken vanuit die mist zo naar de stand om opheldering te verkrijgen voor levensgrote communicatievraagstukken. De wolk tegen het dak van de stand, gevormd door de vele afzonderlijke regendruppels in de vorm van ballonnen, gaf zo een reëel beeld van de diensten en werkzaamheden van Weerdenburg en de OrcaGroup. Op stand werd de Cloud zichtbaar groter. De Cloud is nou ook precies het werkterrein waar deze partner-standhouders zich thuis voelen. Vele ideeën en hulpvragen van passanten gingen zo op naar de Cloud. Na de beurs aan Weerdenburg en de OrcaGroup de taak om in deze mist orde op zaken te stellen.

 

Stop-contact.com heeft samen met Weerdenburg en de Orcagroup een uitdagend standconcept neergezet waarmee bezoekers niet alleen geprikkeld werden om op de stand deel te nemen. Ze zullen na de beurs nog vele malen worden blij gemaakt en herinnerd worden aan het waardevolle contact dat op de beurs tot stand is gebracht.

Frank van Weerdenburg; Eigenaar vn Weerdenburg Web Works; "Nogmaals: Ook wij zijn erg tevreden met de beurs, de samenwerking en de reacties".< Terug naar bewijmateriaal
"Nogmaals: Ook wij zijn erg tevreden met de beurs, de samenwerking en de reacties"
Frank Weerdenburg, eigenaar
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008