raakt met lading
Cisco
Opdracht

Verdubbel het aantal leads van ons 25 koppige standteam.

Event

Infosecurity & Storage Expo 2011

Cisco

Cisco is een wereldspeler en levert o.a. routers en diensten zodat we thuis en op ons werk kunnen communiceren via het digitale netwerk. Ze bieden “een functionele integrale oplossing om veilig te kunnen werken op elke device, onafhankelijk van tijd en locatie. Stap binnen in het Netwerk van Cisco.

Op de beurs wilde Cisco met haar partners op zoek naar nieuwe mogelijke oplossingen voor verschillende idelae individuele werkplekken. BYOD ofwel Bring Your Own Device werd het thema van Cisco op de Infosecuritybeurs & Storgae Expo 2011. Op het beursplein werd al snel duidelijk dat Cisco, als Premium sponsor van de beurs, een grote speler is in deze branche. Dat mocht iedereen best weten. Maar liefst 40 vlaggen liet Cisco wapperen op het beursplein voor de Jaarbeurs.

Ook op de stand werd iedereen van harte welkom geheten in het netwerk van Cisco. Cisco built a Human Network en ontving dan ook vele beursbezoekers live in haar netwerk. Cisco liet een duidelijke boodschap achter; Changing the Way We Work, Live, Play and Learn.
Logisch ook want op de stand mochten beursbezoekers samen met de standmedewerkers van Cisco hun eigen ideale werkplek creëren. Dat is precies waar Cisco goed in is. Dat gebeurde aan de hand van de devices die bezoekers bij zich droegen of tijdens hun werk het liefst willen gebruiken. Voor de liefhebbers werd er een Cartoon van deze ideale werksituatie getekend via een online videoverbinding. Ja, de ideale werkplek van de Cartoonist was duidelijk dankzij deze ‘online demo’; heerlijk in zijn eigen huis. Zo liet Cisco zien waar zij goed in is; Changing the Way We Work, Live, Play and Learn. Een goed voorbeeld doet goed volgen en zo wordt de verandering stapsgewijs ingezet.

De technische mogelijkheden en de 'ins en outs' worden komende weken verduidelijkt aan alle bezoekers. 

Stop-contact.com ontwierp samen met Cisco de invulling van het communicatiescript, gaf een interne workshop en zorgde voor stop-kracht op het gangpad tijdens de beursdagen. Zo selecteerde en koppelde zij tijdens de beurs de warme leads vanaf het gangpad aan de standteam. 

De doelstelling werd ruimschoots gehaald. Het was dan ook 2 dagen feest op de stand en zeker tijdens de borrel.  
 < Terug naar bewijmateriaal
Stop-contact.com die contact maakt op de stand van Cisco tijdens Infosecurity en Storage Event.
Joke van Look, Marketing Directeur Cisco Nederland
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008