raakt met lading
ConQuaestor
Opdracht

Breng op een ludieke manier zingeving en een verrassingseffect op onze nieuwjaarsreceptie

Event

Nieuwjaarsreceptie 2011

ConQuaestor

Ruim 600 ondernemende professionals van ConQuaestor werken bij de top 200 (non)profit organisaties. Ze geven ondersteuning aan het bedrijfsleven en overheid bij financiële- en administratieve projecten en bedrijfsprocessen om de bedrijfsvoering  te verbeteren.

Ruim 600 ondernemende professionals van ConQuaestor werken bij de top 200 (non)profit organisaties. Ze geven ondersteuning aan het bedrijfsleven en overheid bij financiële- en administratieve projecten en bedrijfsprocessen om de bedrijfsvoering  te verbeteren. 

Het past bij ConQuaestor en bij deze tijd om financials meer vanuit het hart te laten spreken en handelen.

Antwoorden uit het hart
Als ‘parachutist van het Goede’ verstoorde Viktor met een spectaculaire landing de Nieuwjaarsspeech van de voorzitter directeur. Via Facebook had hij gehoord over deze receptie. Hij sprong als vreemde gast het podium op, nam de microfoon over en stelde de directeur en de 350 medewerkers drie vragen waar het toch eigenlijk om draait aan de start van een nieuw jaar; “Wat heeft u enorm blij gemaakt in het afgelopen jaar? Wat gaat u komend jaar neerzetten zodat u dat ook in het komende jaar kunt bereiken? Met wie zou u dat binnen ConQuaestor kunnen/willen realiseren”?

Het dak eraf
Drie antwoorden wist Viktor bij de directeur achter de coulissen te onfutselen. Intussen werden de vele glazen champagne uitgedeeld. Met hartverwarmende woorden en uitgelaten stemming bracht de directeur zijn medewerkers naar de start van het nieuwe start. Zijn drie concrete antwoorden werden op een kaartje, met groot gejuich aan een helium ballon naar het dak gestuurd. “Mensen, dit is echt leuk en ik nodig jullie uit de antwoorden bij elkaar los te krijgen. Daag elkaar uit om in 2011 iets moois neer te zetten waar je blij van wordt.

Vele kaartjes volgden en vele ballonnen dansten tijdens de disco aan het meters hoge plafond. Het dak ging eraf. Het jaar 2011 werd voor ieder van ConQuaestor op een daadkrachtige manier ingeluid. 

 

Referentie; 

Afgelopen jaar hebben we, samen met Viktor Luttikholt, van Het Goede een bijzondere nieuwjaarsborrel georganiseerd! Op een erg ludieke wijze heeft Viktor "het Goede" binnen onze organisatie gebracht. Als parachutist brak hij tijdens de speech van onze directie binnen om Het Goede (nieuw jaar, nieuwe voornemens) over te brengen. De opgestelde vragen over cultuur werden middels geluksgesprekjes besproken met onze medewerkers. Een hoop energie kwam vrij! Onze wensen zijn aan een ballon gehangen en symbolisch "los"gelaten!

Een bijzonder en uniek event! Viktor is een creatieve, ondernemende persoonlijkheid... fijn om mee samen te werken!"

Aldus Mignon Weggen, Marketing, ConQuaestor.< Terug naar bewijmateriaal
Stop-contact werkte o.a. voor:
"Viktor, je bracht een leuke en verrassende maar vooral krachtige start van het nieuwe jaar!"
Martijn Kamermans - Partner (chairman) ConQuaestor
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008