raakt met lading
Cisco
Opdracht

Laat ons salesteam bezoekers waarde brengen tijdens onze jaarlijkse Cisco PLUS event in RAI.

Event

Cisco PLUS Event, Experience Together

Cisco

   

Op 13 maart waren er al met al 800 deelnemers aan het Cisco Plus Event in het RAI theater te Amsterdam. Het thema van 2012 was 'Experience Together'. Die dag waren er net als de andere jaren vele partners van Cisco, haar relaties/klanten, gastsprekers en haar 100 koppig sales team aanwezig.

 

Het is tijdens zo'n groot bedrijfsevent altijd weer de taak voor het sales team om het contact gericht tot stand te laten komen met de gasten. Als je gasten een onvergetelijke dag wilt verzorgen dan zul je als gastheer moeten zorgen voor impact en beleving. Viktor, wat kun jij doen om de mindset en acties van ons hele team zo te vormen dat ze met plezier en overgave onze gasten die beleving kunnen bieden? Op die vraag wist ik wel een antwoord.

 

Experience Together

Het werd een geweldige dag en het RAI theater had 'volle bak'. Het salesteam kreeg vele taken, tips en een duidelijke rode draad aangereikt waardoor het contact maken met vreemde gasten veel gemakkelijker tot stand kon komen. En u kent het van uw eigen laatste bedrijfsevent. Mensen zoeken sneller mensen op die ze kennen, zeker als je even niemand hebt om mee te praten. En zo wordt het voor salesteam ook heel verleidelijk om collega's op te zoeken. Doordat het 100 koppige team van Cisco nu duidelijke taken om handen kreeg konden ze de verschillende partijen met elkaar verbinden. Het thema 'Experience Together' werd zo met de duidelijke taken ook echt verwezenlijkt. 

Naar het brengen van de plus is ziender ogen toegewerkt. Dat bleek wel bij de uitgang waar bezoekers met een smile afscheid namen van het Cisco team. Juist die laatste begroeting, die persoonlijke handdruk bij het afscheid, kan voor de follow-up veel goed doen.  En daar draait het uiteindelijk om toch?

 

Een dikke PLUS

De spanningscurve tijdens de dag werd mooi opgebouwd. Vanaf de ontvangst tot aan bij het afscheid hadden we vooraf hele concrete taken aangereikt die heel gemakkelijk konden worden uitgevoerd. Die uitvoering van de acties moesten op gepaste wijze impact brengen en gericht zijn op de gezonde mix van Educatie, Entertainment en Empowerment. Zo verkregen we van de bezoekers bij het afscheid de beoordeling; een dikke PLUS! 

 

Meer weten over hoe u uw salesteam doelgericht kunt laten werken tijdens uw bedrijfsevent? Bel gerust om eens kennis te maken met Stop-contact.com. Ook uw salesteam laat ik ervaren dat je met creatieve middelen, impact en plezier gasten een onvergetelijke beleving kunt brengen. 

 

 < Terug naar bewijmateriaal
De PLUS maken voor Cisco en impact brengen naar bezoekers
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008