raakt met lading
VanMeijel Automatisering
Opdracht

“Hoe maken we van de bouwbeurs alsnog een loeiend succes?”

Event

Internationale BouwBeurs, Jaarbeurs Utrecht, februari 2013

VanMeijel Automatisering

Iedere dag werken meer dan 10.000 gebruikers in de bouw met de software van VanMeijel om projecten beter en tegen minder kosten te realiseren. Al sinds de oprichting in 1987 is de software geheel afgestemd op de bedrijfsvoering in de bouw. Met ruim 110 medewerkers en drie vestigingen is VanMeijel uitgegroeid tot een toonaangevende bouwautomatiseerder in de Benelux.

VanMeijel schreef zelf het volgende;
Deelname aan de Internationale BouwBeurs, één van de grootste beurs platformen voor de bouw, bood ons begin februari ’13 een mooie kans om potentiële klanten te verwelkomen. Omdat wij op voorgaande beurzen al merkten dat potentiele klanten zich niet zo makkelijk lieten vangen, hebben wij voor deze beursdeelname -als experiment-de hulp ingeroepen van een ervaren beursstopper. Stop-contact werd ingeschakeld, drie dagen voordat de bouwbeurs haar deuren opende ...

De kracht van een thema
Viktor bedacht voorafgaand aan de beurs een vragenkaartje voor het standteam. Op dit kaartje stonden vragen waarmee informatie van bezoekers werd gekregen. Dit verpakt rond het thema van VanMeijel; "Wie volgt, zal nooit voorop lopen". Deze boodschap stond ook groot op de stand en prikkelde bezoekers om het gesprek te openen.

 

En verder …

 

Stopkracht zet veel in beweging
Op charismatische wijze wist Viktor van Stop-contact.com iedere frons om te draaien
tot een glimlach, zowel bij beursbezoekers als onze standcollega’s. Bezoekers met potentie werden kort door Viktor opgewarmd om daarna door de standbemanning te worden voorzien van “de volgende generatie projectmanagement”. Stopcontact speelde op het gangpad met prikkelende en uitdagende vragen in op de slogan. Met een volgende scherpe vraag maakte Viktor bezoekers nieuwsgierig naar meer. Omdat de communicatie van “ buiten naar binnnen”  was, ontstond er ruimte met de bezoeker om een gesprek te starten over hun situatie en wensen in de bouw. Aandacht voor hun werk-, bouwsituatie, de wensen en hulpvragen van bezoekers van verschillende bedrijfsafdelingen. Zo werd de bezoeker op het gangpad al in beweging gezet .... richting stand. VanMeijel creëert  voor en met de deelnemers uit de bouwwereld nieuwe kansen voor een betere toekomst. 

 

 

"Loeiend succes"

Met Stopcontact, een vernieuwde stand en een scherpe boodschap heeft VanMeijel enkele stappen kunnen maken om meer uit de beursdeelname te halen. Met recht kan dus worden gezegd: “Een loeiend succes!” Voor meer informatie: http://www.vanmeijel.nl< Terug naar bewijmateriaal
Met recht kan dus worden gezegd: “Een loeiend succes!”
Peter Winkeler, marketing
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008