raakt met lading
Ca'Palazzo, eigenaar Wijnand Luttikholt
Opdracht

Breng vakantiegangers naar de Ca'Palazzo in Le Marche

Event

Italie evenement 2013 in kasteel de Haar

Ca'Palazzo, eigenaar Wijnand Luttikholt

Ca'Palazzo ligt op een beschermd heuvellandschap midden tussen de graanvelden, de zonnebloemvelden en de ongerepte natuur. De ligging op ongeveer 420 meter geeft een spectaculair uitzicht over de vallei en de Apennijnen.

Het Italië Evenement bij Kasteel de Haar, bij Utrecht is al tien jaar dé plek waar Nederlanders en Italianen samenkomen. Ruim 200 exposanten, artiesten, koks en kunstenaars laten op 31 mei, 1 en 2 juni het mooiste, lekkerste en nieuwste van Italië zien, horen en proeven.

 

De eigenaar van Ca'Palazzo vroeg Stop-contact.com te helpen op de stand. Met 3 andere standhouders, de zakelijke vrienden van Le Marche, werden streekproducten gepromoot en Ca'Palazzo, een super aantrekkelijke reisbestemming. 

Belangrijk was dat bezoekers hun aandacht voor vakantie gingen verleggen naar de streek 'Le Marche'. Het is een prachtige provincie aan de oostkust van Italie, met o.a. Ancona als goedkope aanvlieg airport vanuit Weeze. 

 

Een dartspel was al bedacht waarmee bezoekers werden verleid om een eerste stapje richting Le Marche te zetten. Zo werd Ca'Palazzo en Le Marche letterlijk op de kaart gezet. Bezoekers gooiden namelijk op doelen op een landkaart. Met enkele aanpassingen wist stopcontact-Viktor het spel krachtig en met flair te brengen aan de passanten. Meedoen aan het dartspel betekende altijd prijs; een week gratis vakantie voor twee personen in Le Marche, op Ca'Palazzo. 

 

Direct nadat de pijltjes waren gegooid kon men wijn proeven en heerlijke rijpe kazen uit Le Marche. Natuurlijk was er veel meer informatie te verkrijgen. Het contact met bezoekers ín de stand kwam gemakkelijk tot stand door het proeven van de wijn en kaas (natuurlijk uit de streek). Zo konden we als standteam ook al snel aanvoelen welke bezoekers wel of geen potentiele Ca'Palazzo-gangers waren. Zo konden we selectief omgaan met de vele gesprekken verdelen over de juiste mensen. Bezoekers konden ook gemakkelijk worden doorgeschoven van standhouder naar standhouder.

 

Bij het dartspel hoort een winnaar dus werden er dagprijzen vergeven voor de winnaars waaronder heerlijke flessen Brunello wijnen en olijfolie. De inzet van het spel was twee euro en de opbrenst ging naar een goed doel; een hondenasiel in het dorpje waar Ca'Palazzo is gelegen. Het asiel geeft aan zwerfhonden een nieuwe thuislocatie.

 

Door wat geld te vragen voor deelname aan het Dartspel (en dan gratis wijn en kaas proeven) maakten we al direct een voorselectie. Tijdens het proeven van de wijnen ontstond er direct al heel gemakkelijk contact tussen de eigenaar van Ca'Palazzo, de andere standhouders en de mogelijke nieuwe vakantiegangers. Zo kwam de Italie sfeer er bij velen goed in. 

 

Het waren drie topdagen. In alle jaren van deelname waren er nog niet eerder zo veel bezoekers op de stand geweest. Zeer blije standhouders dus die volgend jaar meer bedrijven op het Le Marcheplein willen betrekken. Laat de gasten deze zomer al maar lekker afreizen naar het bewonderingswaardige Ca'Palazzo in Le Marche ...< Terug naar bewijmateriaal
Le Marche, door Stop-contact.com op de kaart gezet.
Wijnand Luttikholt
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008