raakt met lading
Nycomed
Opdracht

Hoe brengen we op creatieve en pakkende manier meer vertrouwen bij Chirurgen

Event

Chirurgendagen. Najaarsvergadering november 2010 in de ReeHorst te Ede

Nycomed

Nycomed is een internationaal farmaceutisch bedrijf met een gedifferentieerd portfolio aan geneesmiddelen in diverse therapeutische gebieden, zoals osteoporose, pijnbestrijding, gastro-enterologie, luchtwegaandoeningen en tissue management. Ook hebben wij een uitgebreid assortiment aan receptvrije middelen (Consumer Health Care).
Nycomed bv in Nederland is een dynamisch bedrijf met ongeveer 95 medewerkers..  

‘Vol vertrouwen’ werd het thema.
Het product TachoSil, waarvan Nycomed het gebruik wilde uitbreiden en de keuzebepaling wilde vergemakkelijken kreeg alle aandacht. Chirurgen konden uitspreken waarom ze juist zo vertrouwden op dit product. Ze konden zelfs benchmarken omdat ze van hun collega’s uit den lande de krachtige volzinnen op een bord konden terugzien. Chirurgen blijken heel erg bereid in zo'n vorm feedback te geven en op een stand open kaart te spelen. Het gevoel was goed en velen vroegen een tweede kopje overheerlijke koffie. Voor vertrek werd op een groot bord elke werkplek van de chirurg op de landkaart gezet.

Zo creëerden we een “Nederland vol vertrouwen”. Zowel vanuit Sales als Marketing was men na afloop tevreden met het creatieve resultaat en gaf het standconcept een duidelijke meerwaarde om in te zetten. Stop-contact.com heeft zo, in nauw overleg met het BrandTeam van TachoSil®, een nieuw standconcept ontwikkeld voor de najaarsvergadering van de NvVH 2010. "Zeker voor herhaling vatbaar".

< Terug naar bewijmateriaal
Stop-contact werkte o.a. voor:
"Kortom zeker voor herhaling vatbaar"!
Hogo Doorschot - Brand Manager Hospital Care
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008