raakt met lading
Hydrowashr
Opdracht

Breng ons meer leads, jouw aanpak en Stopkracht

Event

BeursFacilitair 2016

Hydrowashr

With a hygienic appearance the Hydrowashr invites you to wash and dry your hands. Sensors detect the hands and the process runs completely touch free. In 15 seconds your hands are clean, dry, warm and soft. Billions of microscopic droplets of pure warm water, in extremely fast airflow, clean the skin. The airflow blows most of the water off your hands. Thereafter your hands are dried in warm air. This is energy efficient and a Hydrowashr saves per year 350,000 liters of costly clean water. No more messing with soap, paper towels and water splashing: the area around the HydrOWashR is hygienic clean and dry … a solution for the operators of thousands of gas stations, restaurants, air ports and all other places where many people want to wash and dry their hands.

Referentie van Jan Melein, Directeur HydroWashr;

"We hebben inderdaad een memorabele beurs beleefd die ook bij ons publiek met een lach in het geheugen gegrift zal staan. De eerste volgers hebben zich al gemeld. Wij zeggen je hartelijk dank voor je positieve bijdrage".

 

Hydrowashr startte de orientatie en samenwerking voor de beursdeelname aan Facilitair 2016 met een Doorbraakgesprek met Stop-contact.com. Het bracht uiteindelijk een groot beurssucces voor Hydrowashr, vele WoWs van bezoekers en een enthousiast opererend beursteam op de stand.

 

De Hydrowashr is een hele nieuwe duurzame manier van handenwassen én drogen in één. Dat kan blijkbaar in 20 seconden met slechts 10ml water, zonder zeep en zonder handdoeken. Dat bezoekers op de Beursfacilitair die innoviteit onder ogen moésten krijgen en aan den lijve moésten ondervinden stond buiten kijf. Belangrijk dus om elke passant op de stand te krijgen. Welk bedrijf en welke werknemer wil in het begin van het jaar niet met een schone lei beginnen en z'n handen in het reine brengen?

 

Stop-contact.com gaf in het Doorbraakgesprek Hydrowashr de grote lijn van de strategie voor het aanvalsplan voor de leadgeneratie op de beurs. De aanpak van de follow-up en een creatief standcommunicatieplan met daarin de speelse vorm van standopzet en bezoekersflow werd in dat gesprek aan hen voorgelegd en voor een groot deel inhoudelijk al ingevuld. Hydrowashr heeft daarna zelf de verdere invulling voor de communicatie, de bezoekersflow op de stand en de standbouw uitgewerkt. 

 

Te mooi om waar te zijn

Vele nieuwsgierige bezoekers werden als lead gewonnen voor het Nederlandse bedrijf, gevestigd in Warten (nabij Leeuwarden). Vele bezoekers hebben hun handen in het reine mogen brengen. Vele bedrijven weten nu hoe ze in de toekomst kunnen besparen op water, zeep, handdoekjes en schoonmaak van sanitair op toiletgroepen in hun bedrijf. Hiermee presenteerden we met elkaar uiteindelijk 3 dagen lang een hele speelse vorm van 'het nieuwe handen wassen'. Het nieuwe handen wassen met 10 ml water bleek voor vele bezoekers 'te mooi om waar te zijn'.

 

De afsluiting, een feestje

Voor bezoekers was het een feestje om 'het nieuwe handen wassen' te mogen ervaren en daar werd op geklonken. Iedere bezoeker kreeg voordat ze de stand verlieten een 'borreltje' met 10 ml water. Zo visualiseerden we de geringe hoeveelheid water die nodig is per wasbeurt. Zeker weten dat die boodschap samen met het borreltje 'binnenkwam' en wordt onthouden!< Terug naar bewijmateriaal
Voor ons team en voor bezoekers was dit 'te mooi om waar te zijn'
Jan Melein, oprichter eigenaar Hydrowashr.com
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008