raakt met lading
Bovemij
Opdracht

Help meer ondernemers naar een gezonde reisbestemming

Event

Automotive Trade Show 2014

Bovemij

Of het nu gaat om verzekeringen voor uw bedrijf, uzelf, uw werknemers of uw klanten: wij regelen het altijd voor u! Als dé verzekeraar voor de mobiliteitsbranche en onderdeel van BOVAG kennen wij uw markt als geen ander. We weten precies welke risico’s u loopt en hoe u daar grip op krijgt.
Op basis van 50 jaar verzekeringsexpertise hebben wij altijd de beste oplossingen voor uw bedrijf.

Indien je meer wilt weten over de strategie achter deze case "Kom eve Bove bij mij" dan kun je gewoon contact opnemen met Viktor Luttikholt, Stop-contact.com

 

Ook kunt u het artikel over onderstaand stand-communicatieconcept lezen dat de redactie van het vakblad voor beursminnend Nederland schreef. Expovisie

 

Referentie Marieke Laagland, Marketingexpert Bovemij;

"Want hoewel het bezoekersaantal helaas enorm achterbleef, kijken wij tóch terug op een aardig succesje! We hebben meer leads dan ooit eerder gehaald en we hebben nooit eerder zoveel plezier gehad met het ‘op de beurs staan’ en wat ook super was om te horen, dat het standteam deze dagen ook echt iets geleerd te bleek te hebben (net als wij van de afdeling marketing)".

 

Doel

Bovemij is de verzekeraar in de mobiliteitsbranche. Al 50 jaar helpt Bovemij vele BOVAG leden aan een passende bedrijfsverzekering. Tijdens deze Automotive Trade show wilden we ondernemers verder op weg helpen naar gezond ondernemerschap. Het is als ondernemer beter om vaker vóór te denken, in plaats van ná te denken. Ondernemers konden tijdens de beurs op de stand van Bovemij een opstapkaart bemachtigen voor een reisje naar een gezonde bestemming. In de follow-up zullen de ondernemers de richting en de bestemming zelf gaan bepalen. Bovemij zorgde er in de follow-up dan voor dat de leads na de beurs deze veilige bestemming ook werkelijk zouden bereiken. Naast de creatieve input voor het stand-communicatieconcept bracht Stop-contact de stopkracht op de kop van de stand. Zo werden de juiste passanten geselecteerd en gekoppeld aan het  standteam.

 

Kom even Bove bij mij
Dit keer hadden we geen stand, maar een grote opvallende dubbeldeksbus. Voordat de bezoekers de bus in gingen, hebben we ze enkele vragen voorgelegd. Vragen waar die aanzetten tot denken. Aan 'voordenken' wel te verstaan! Vaker voordenken maakt een onderneming veel gezonder dan nádenken. Welke risico's sluipen er langzaam binnen tijdens uw werk? Hoe zou je deze risico's kunnen helpen voorkomen? Na het beantwoorden van de vragen kreeg ieder een reisboekje en een opstapkaart. Met die opstartkaart konden ze al een kijkje nemen in de bus. Op het bovendek kreeg iedereen een mooi overzicht over de hele beurs. 'Kom even Bove bij mij' stond ook uitnodigend en groots op de bus. Het bracht op vele momenten gezelligheid op dat bovendek.


Reisleiders die alert bleven
De 4-daagse beurs, een eerste in haar soort, werd niet geweldig bezocht. Het was de eerste keer dat de Automotive Trade Show georganiseerd werd. Een grote valkuil bij een beursstand met weinig passanten is dat je standteam in slaapt neigt te vallen of de verkeerde dingen gaat doen. Het werd dus extra opletten dat passanten niet zomaar de bus misten ...  We weten bij Bovemij; 'Reislustige reisleiders vallen nooit in slaap tijdens hun werkzaamheden. Onze reisleiders bleven dan ook zeer alert tijdens de hele beurs!'

 

Op, in en boven de bus
Voor de vele standhouders regelde Bovemij op het eind van de beurs nog 'een bijzonder gezamenlijk beursmomentje'. Iedere standhouder kon een VIP opstapkaartje bemachtigen. Net voordat de beurs haar deuren sloot en wilde vertrekken, maakten we een groepsfoto met standhouders voor, op of in de Bovemij-bus. De 230 standhouders hebben met die foto een mooie herinnering aan de Automotive Trade Show. De bus van Bovemij werd zo een mooi vertrekpunt voor velen. Bovemij ziet dat fotomoment zelf dan ook als een gezonde start voor de vele mooie follow-up momenten die nog gaan komen, zowel met de beursorganisatie als wel met haar deelnemers en bezoekers.

 

Wegens succes meer bussen ingezet
Gezien het aantal ondernemers dat zich als lead heeft ingeschreven voor een reisje, zal Bovemij na de beurs nog meer bussen moeten inzetten. Alleen dan kunnen we de vele leads na de beurs naar hun verkozen bestemming dirigeren.

 

"Dat is een geweldige prestatie van ons beursteam" aldus Marieke Laagland, marketingspecialist van Bovemij; "De follow-up hebben we vooraf al grotendeels vastgezet. We hielden zelf al rekening met de risico's die succes op de beurs met zich meebrengt. Zo heeft Bovemij voor zichzelf ook al 'voorgedacht'. Laat maar komen die reislustige ondernemers; er is genoeg plaats voor iedere ondernemer die een reisje wil maken naar gezond ondernemerschap".

 < Terug naar bewijmateriaal
`We zullen een tweede en derde bus regelen voor alle reislustige ondernemers met een 'opstapkaart'.`
Marieke Laagland, marketingspecialist Bovemij
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008