raakt met lading
Schober
Opdracht

Help het Schober standteam met werven

Event

MARCOM 11 in de RAI Amsterdam

Schober

Schober brengt met "The future of tarketing" een werkwijze voor vele marketing en sales doeleinden. Schober schoont continu uw klantgegevens in uw database, analyseert haar inhoud en breidt deze uit. Dit stelt u in staat gericht te communiceren met uw gewenste doelgroep. 
Een 360 graden klantbeeld van Schober ontstaat door middel van professionele analyses op uw bestaande klanten. Het 360 klantbeeld stelt u in staat om 1) gericht te communiceren met uw klanten, 2) om efficient cross- en upsellingen toe te passen en om 3) uw meest kansrijke prospects te selecteren.

Een doorslaggevende factor voor veel bedrijven om te kiezen voor de dienstverlenng van Schober is het team van hoog opgeleide analisten en statistici. Ze creeeren scherpe analyses en nauwkeurige voorspellingen, allen op maat onwikkeld op basis van hun specifieke behoeften.

 Op voorgaande beurzen bracht Schober goede presentaties echter te weinig leads. Blijkbaar was de 'look' van de stand niet doorslaggevend voor het aantrekken van nieuwe potentiele klanten. Stop-contact werd ingeschakeld om voor MARCOM 11 de laatste voorbereidingen te stroomlijnen, het concept scherper neer te zetten. Dit concept werd in een workshop verduidelijkt aan het standteam. Voor het eerst werkte het Schober-team met een extern stop-contact dus werd die nieuwe strategie voor werving en selectie van leads uitgelegd. Naast de optimalisatie van de communicatie werden ook standtaken en verantwoordelijkheden doorgesproken. 

Met het thema 'The future of targetting' kregen passanten de vraag gesteld hoe zij hun huidige database up to date hielden. Vele (grote) databases worden door bedrijven onvoldoende en niet regelmatig opgeschoond van verloren klanten, verhuizingen, faillisementen etc. en bevatten dus veel ruis en fouten. Funest voor het verrichten van mailingen en vaak dus ook een onnodige kostenpost. "Hoe up to date bent u met uw database?" "Wat vindt u belangrijk bij de analyse van uw huidige database?"
Passanten konden een lange puntige pijl gebruiken als prikker en hiermee op een soort schietschijf (target zie foto rechtsboven) aangeven welke items zij belangrijk vonden voor hun eigen marketingdoeleinden. Zo verkreeg Schober informatie over deze bedrijven en kregen bedrijven inzicht in mogelijkheden voor opschonen en analyse van hun database. Veel geld valt er hierdoor te besparen!

Na de beurs kregen alle deelnemers feedback en met deze info konden zij benchmarken. Tevens kregen ze in de follow-up vele tips en mogelijkheden hoe zij zelf bepaalde handelingen konden doen om hun eigen database op te schonen. Ze konden zelfs ook een gratis  database check laten uitvoeren. Alle fouten in de huidige database werden zo belicht. Met 1 druk op de knop kon dat dan ook worden gecorrigeerd door Schober. Het blijft zo aan de lead om nu al, of later te kiezen voor Schober. Met de informatie die Schober in haar mailingen verstrekt kunnen leads ook hun database zelf corrigeren. Als kosten laag moeten worden gehouden waar zou u dan voor kiezen? De informatie die Schober u hierover geeft zal u wederom verrassen.

De inzet van Stop-contact.com als stop-contact was voor Schober op de eerste beursdag nieuw. Het is op de beurs het resultaat dat telt en we waren als team zo succesvol dat Schober besloot om Stop-contact.com ook de tweede beursdag als Stop-contact in te zetten. Het team had nog nooit zo gemakkelijk haar leads binnen zien lopen. Twee weken later werd er een grote aardbeienvlaai met slagroom bij Stop-contact.com bezorgd als dank voor de meerwaarde en prettige samenwerking. Dit wordt vervolgd.......

< Terug naar bewijmateriaal
We zijn als team erg blij met de resultaten en jouw grote bijdrage. Kun je morgen toch alsnog komen?
Sylvia van de Nobelen, Marketing
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008