raakt met lading
Omnivents
Opdracht

Hoe komen we van een Cocktail tot een Event

Event

Beurs Event 2016

Omnivents

Omnivents avontuurlijk Evenementenbureau is een organisatie en adviesbureau voor sport en recreatie, gespecialiseerd in evenement, buitensport en horeca. Het is gevestigd op Watergoed. Deze recreatieplas en faciliteiten bieden ene perfecte locatie voor vele buitensport activiteiten. Het is te vinden bij Valburg, het verkeersknooppunt bij de kruising van de A 50 met de A15.

Tijdens Event 16 stond evenementenbureau Watergoed/Omnivents samen met Stop-contact.com met een stand in de Jaarbeurs. Vele bezoekers lieten zich inspireren voor hun ultieme bedrijfsevent.

 

Niet nádenken maar voordenken

Als je product veelal actief spektakel is dan wil je spektakel brengen op je stand. Op de kop van de stand van Omnivents wilden we dus verschillende emoties van bezoekers losmaken. Dus moesten we bezoekers zien te raken! Waar anders kan dat beter dan op je eigen stand tijdens een beurs? Daarvoor gebruikten we vloeibare middelen en verleidende technieken en wisten we die kracht om te zetten van mondelinge comunicatie naar concrete activiteiten. Eerst op de stand en later op Watergoed, de eventlocatie bij Valburg.

 

Hoe deden we dat?

 

Viktor stond als stopper en triggeraar op de kop van de stand, op het gangpad. Het team van Omnivent/Watergoed in de stand. De enthousiast gemaakte passanten werden gekoppeld aan het standteam. Eenmaal op de stand werden bezoekers uitgedaagd om hun meest gave bedrijfsuitje samen te stellen. Van de verkozen onderdelen/ingredienten werd ter plekke een Eventmix/cocktail samengesteld. Sommige waren modderig, sprankelend helder of zonnig aqua. Gezellige boel daar met die bezoekers die slurpend aan een rietje zich verder lieten informeren over hun eigen Eventmix.

 

Na de beurs werden de bezoekers met twee collega's uitgenodigd om op de locatie bij Valburg de 3 meest uitdagende gekozen activiteiten uit te proberen. Een succesvol bedrijfsuitje was zo verzekerd.
De Cocktail, de eventmix en de belevingsdag vielen goed!

 

Ook beleven;

Wil je de waarde van zo'n stand concept ook eens beleven? Neem dan contact op met Viktor Luttikholt van Stop-contact.com

En als je deze activiteiten eens wilt beleven tijdens een bedrijfsevent dan neem je natuurlijk contact op met ... Omnivents op Watergoed te Valburg. Een super gave video is te zien, direct bij landing op hun website. Kijk en beleef het zelf ook maar eens!< Terug naar bewijmateriaal
Het was een super mix van sterke performance, traffic en smaakvolle cocktails
Joost Frijlink
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008