raakt met lading
Het Zakelijk Netwerk
Opdracht

Help ons Zakelijk Netwerk aan meer zakelijke leden die ons netwerk kunnen versterken

Event

Business meeting Brabant november 2010 Brabanthallen s-Hertogenbosch

Het Zakelijk Netwerk

Het Zakelijk Netwerk bouwt bruggen tussen regio’s, ondernemers en vraag en aanbod. Een netwerkclub die zich laagdrempelig richt op het leggen van zakelijke contacten. Het organiseert vele actieve Netwerkbijeenkomsten voor de regio's 's Hertogenbosch, Tilburg en Eindhoven.

Het Zakelijk Netwerk bouwt bruggen tussen regio’s, ondernemers en vraag en aanbod. Een netwerkclub die zich laagdrempelig richt op het leggen van zakelijke contacten.

Het Zakelijk Netwerk had een plein ingericht waar haar leden zelf ook met een stand konden deelnemen. Leden met of zonder stand zouden hier bij elkaar 'op de koffie komen'. Een bedrijf leverde koffie voor alle bezoekers op het plein en niet-leden konden tussen de leden sfeer proeven. Tevens konden nieuwe leden direct kennismaken met leden uit de regio Brabant.

Warm onthaal op Netwerkplein
Stop-contact.com verfijnde de communicatie op de stand en sprak beursbezoekers uit Brabant aan; "Wat betekent het voor uw bedrijf als het Zakelijk Netwerk in het volgende jaar vijf nieuwe opdrachtgevers bij u aandraagt"?  Met deze vraag bood het Netwerk ondernemers op de beurs een PLUS lidmaatschap aan, onder de garantie ‘no cure, no pay’.  Bezoekers konden zich direct inschrijven. Er waren aantrekkelijke gimmicks de directe inschrijving extra aantrekkelijk maakten. Eenmaal ingeschreven Elk nieuwe inschrijving werd met het klinken van een warme bel kenbaar gemaakt over het Netwerkplein. Leden en standhouders gaven spontaan een applaus en verwelkomden zo elk nieuw lid. Die stond gelijk even met zijn face en brede smile in de picture en zo bekend gemaakt aan de leden. Een nieuw lid werd vervolgens gekoppeld aan enkele leden van het netwerk. Het Netwerken in ene nieuw netwerk kon beginnen.

Laten zien wat je aanbiedt en staan waarvoor je staat, daar ging het hier om. Het Zakelijk Netwerkplein werd drie dagen lang een levendige thuisbasis voor netwerkers uit de drie regio’s van Brabant.  Niet alleen voor hen. Het werd op moment dat de beursvloer niet druk was spontaan een thuisbasis voor alle bezoekers. Door de mooie opbrengst werd het ook voor het Zakelijk Netwerk een geslaagd zakelijk netwerkevent.

< Terug naar bewijmateriaal
"Als dank maken we je bijzonder lid voor het leven"
Peter Westerling - Directeur eigenaar
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008