raakt met lading
Gemeente Amsterdam Stadsdeel Oost
Opdracht

Hoe verkrijgen we meer deelnemers aan de wedstrijd; De Schone Straten van Oost

Event

Schone Straten van Amsterdam Oost

Gemeente Amsterdam Stadsdeel Oost

Wij staan voor een schone buurt, "Schoonhouden is Simpel!"

We horen het daarom ook graag wanneer u iets opvalt over afval in uw buurt.

Hoe Simpel is Schoonhouden in uw straat? In 2014 heeft het stadsdeel de wedsrijd gehouden; "De schoonste Straat van Amsterdam Oost".

Na de evaluatie bleek dat het aantal deelnemers bij een volgende wedstrijd zou mogen groeien en de opzet was op verschillende punten te verbeteren. De gemeente heeft daarvoor voorwaarden opgesteld die een externe partij verder zou kunnen uitwerken. 

 

Een van de voorwaarden was dat voor de wedstrijd in 2015 en 2016 meer creatieve input en scherpere condities moesten worden ingezet. Het zou de straten en de gemeente meer duidelijkheid geven over wedstrijdregels, doelen en belangrijker; Hoe kom je tot een winnaar ?... Stop-contact.com heeft voor deze komende wedstrijden deze punten verwerkt in een nieuw wedstrijdvoorstel. Hierin zijn de betrokken bewoners ook gehoord. 

 

De komende wedstrijd gaan we met max tien straten aan het werk en deelnemers worden bij inschrijving al direct onder de noemer 'De schone straten van Oost gerekend. Hoe ze de wedstrijd kunnen winnen zal later duidelijk worden gemaakt.

Volg de ontwikkelingen op de website van de gemeente of op Facebook; Schoonhouden is Simpel

 

Contact?

Woon je in Amsterdam, stadsdeel Oost en wil je meer weten? Neem dan gerust contact met me op.

Woon je niet dit stadsdeel en wil je wel meer weten over aanpak van Zwerfvuil in de gemeentelijke straten dan kun je natuurlijk ook gewoon contact met me opnemen via contactgegevens op deze site.< Terug naar bewijmateriaal
"Al zoekend naar zwerfvuil wordt onze straat schoon en blijkt schoonhouden Simpel
Martine. gewapend tegen alle zwerfies
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008