raakt met lading
Wijnand Luttikholt, eigenaar Ca Palazzo
Opdracht

Breng mensen via onze stand naar ItaliŽ

Event

Italie Event 2014 Haarzuilens

Wijnand Luttikholt, eigenaar Ca Palazzo

Ca'Palazzo heeft 8 appartementen van 2-6 personen en ligt in een beschermd heuvellandschap in het meest noordelijke deel van le Marche, Pesaro/Urbino.

 Referentie van Evert de Rooij, auteur, schrijver en sportverslaggever Tour de France Studio Sport (Wielrennen)

www.Edicola.nl ; uitgeverij van vele nederlands geschreven sfeerboeken over de provincies van Italie. 

Hoi Viktor,
Allereerst onze hartelijke dank voor je enthousiaste en Italiaans gekleurde inzet afgelopen weekend: magnifico! Ook de dames van Edicola waren bijzonder gecharmeerd van de manier waarop je de mensen onze stand op lokte. Mede door jouw optreden is het Italië Evenement voor ons een groot succes geworden, waarbij we zelf nogal trots waren op het feit dat onze boeken over Le Marche en het Gardameer het meest in trek waren bij de kopers. Ook heel leuk was het natuurlijk dat Wijnand er een actie met www.capalazzo.com aan wilde verbinden. Ik ben erg blij dat het zo verlopen is! Hopelijk leidt het tot nieuwe boekingen.
Groet, Evert

 

Jaarlijks vindt het Italie Event plaats in de Kasteeltuin de Haar in Haarzuilens, bij Utrecht. Vele standjes sieren dan de tuin en bestrating. Vele bedrijven die iéts te maken hebben met Italie stallen daar hun waar. "Kom ook naar Itale" en geniet van het eten, slowfood, wielrennen, vergezichten, warmte, zon, zee, wijnen, rust, temperament en wat nog niet meer.

Ook Ca Palazzo probeerde daar vakantiegangers te verleiden tot een bezoek aan één van de appartementen. Ca Palazzo is een soort van geheel gerestaureerde oude boeren burcht, fort, dorpje in Le Marche, ter hoogte van Fano, Ancona. De 8 appartementen die er worden uitgebaat door Wijnand Luttikholt zijn bijzonder fraai gelegen, boven op een heuvel, met zicht op de heuvelrug van de Apennijnen.

 

Tijdens het Italie Event bracht Stop-contact.com stopkracht voor de stand van uitgeverij Endicola. Samen met de uitgever en auteur Evert de Rooij bracht Ca Palazzo op speelse manier mensen bij het échte vakantiegevoel. En wellicht ook op de juiste vakantiebestemming; "Waar in Italie gaat jullie dit jaar verblijven?"

Ieder die al geboekt had kon een prachtig geillustreerd boek uitkiezen van Evert de Rooij. Ieder die nog niet goed wist waar ie zou neerstrijken kon ook bij edicola een prachtboek ter orientering uitkiezen. U begrijpt dat het druk was op de stand. Ieder die een boek kocht maakte zelfs nog kans op een weekendverblijf op www.capalazzo.com. 

 

En als je eenmaal geweest bent op Ca Palazzo en je daar een vakantie hebt doorgebracht wil je er nog eens terugkeren; om te fietsen, met kinderen eigen pizza's te maken, slowfood tours te maken, wijnarrangementen en proeverijen te hebben, de vele marktjes te bezichtigen, de Romaanse nederzettingen te bewonderen, de truffels te ruiken, te eten en te zoeken, een workshop te volgen of gewoon, om te niksen, te luieren en rond te hangen op je eigen terras of rond het terras van het enorme zwembad dat uitzicht biedt op de Apennijen. Wellicht zien we u daar ook nog wel eens. Kijk zelf maar eens op www.capalazzo.com

 

Deze werkwijze werkte super goed. Zoals ook beschreven in de bovenstaande referentie van Evert de Rooij.

 

Waarom het boek over le Marche zo in trek was?

Dat leest u hieronder. Het boek is te bestellen via de website van Edicola.

In Le Marche, ongekend mooi werden de twee noordelijke provincies van Le Marche, Pesaro Urbino en Ancona, voorgesteld. In dit tweede deel, Het zuiden van Le Marche, een goed bewaard geheim, zijn de drie zuidelijke provincies Macerata, Fermo en Ascoli Piceno aan de beurt. Dit heuvelachtige gebied ligt ingeklemd tussen de Monti Sibillini in het westen en de Adriatische zee in het oosten. De meest noordelijke is Macerata, met daar onder de provincie Fermo, die van 1860 tot 2009 deel uitmaakte van Ascoli Piceno, de meest zuidelijke provincie van Le Marche. Net als in de noordelijke provincies hebben de steden in de zuidelijke Marche een geschiedenis die teruggaat tot ver voor het begin van onze jaartelling. De Piceni en de Romeinen worden beschouwd als de eerste bewoners. De Romeinse geschiedschrijver Plinius maakte al melding van deze regio, die zijn bloeitijd beleefde in de middeleeuwen en de Renaissance. Voor de gemiddelde toerist is Le Marche toch nog altijd een tabula rasa. Ten onrechte, mag de conclusie luiden na de twee boeken die we aan deze schitterende regio hebben gewijd.

 < Terug naar bewijmateriaal
"Ook de dames van Edicola waren bijzonder gecharmeerd van de manier waarop je de mensen onze stand op lokte"
Evert de Rooij, auteur en uitgever Edicola
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008