raakt met lading
REISSWOLF
Opdracht

Laat iedereen weten dat we 100% gesloten zijn.

Event

Facilitairbeurs januari 2011 Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch

REISSWOLF

Als een van de eerste bedrijven op het gebied van archiefverneitiging en gegevensbeveiliging is REISSWOLF met meer dan 65 vestigingen in 22 landen Europees marktleider. Met hun dienstenpakket: archiefvernietiging, datavernietiging, archiefopslag, digitaal archiefbeheer, kantooropruimingen en opruimen van kantoorafval biedt REISSWOLF u absolute veiligheid van uw gegevens en de garantie dat uw afval op een milieubesparende manier wordt afgevoerd. 

Als het gaat om bedrijfs-, klanten- en medewerkergegevens, dient de veiligheidsgedachte altijd op nummer 1 te staan. Nagenoeg alle papieren en digitale gegevens bevatten vertrouwelijke informatie die niet voor derden toegankelijk mogen zijn. Het Reisswolf systeem biedt u de mate van zekerheid die u nodig heeft. 

Wiki Leaks
Op zoek naar managers en mensen uit de facilitaire dienst, kregen passanten de vraag of ze de smeuïge verhalen die Wiki Leaks die tijd in kranten naar buiten bracht, ook zo smeuïg zouden vinden als het hun eigen bedrijfsgegevens betrof. “Stel dat uw bedrijfsinformatie zo op straat kwam te liggen voor anderen……? Wat dan? Hoe voorkomt u dat?” Deelnemers die een tip inbrachten om dit te voorkomen maakten kans om een slippertje te maken met collega’s. En wel tijdens een veiligheidstraining op een 100% gesloten circuit (kartbaan).

Halen en brengen: juist op de vakbeurs!
Passanten gaven heel veel verschillende tips om lekken met betrekking tot data voor bedrijven te voorkomen. REISSWOLF verzamelde die bruikbare informatie, categoriseerde die en bracht die tips terug aan hun verkregen leads in een periode van 6 weken. Zo maakte REISSWOLF na de beurs bedrijven alert op het belang van een 100% vertrouwde afvoer of opslag van bedrijfsgegevens. Door het delen en teruggeven van kennis met klanten liet REISSWOLF zo ook al op de beurs zien waar ze voor staan. Vertrouwen brengen en in alle openheid praten over hoe je met een 100% gesloten circuit behoort om te gaan met begrijfsgegevens. terug aan hun verkregen leads.

Dank aan alle bedrijven die hun kennis inbrachten. Bedrijfsprocessen met betrekking tot beveiliging en verwerking van data kunnen zo continu worden verbeterd.  


< Terug naar bewijmateriaal
Stop-contact werkte o.a. voor:
Erwin Hageman - Nationaal Accountmananger at Reisswolf
: Een hele prettige samenwerking en ook het team heeft genoten van je werkwijze".
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008