raakt met lading
Ambius
Opdracht

Breng passanten binnen bij Ambius

Event

RetailEvent 13 te Houten

Ambius

Ambius ontwerpt, installeert en verzorgt zowel de binnen- als de buitenbeplanting. Maar daarnaast kan Ambius voor u ook uw kerstversiering verzorgen, de verse bloemen voor op uw balie of voor uw jubilarissen, de verfrissende geuren voor uw werkplek of de kunst aan uw muur.
Ambius ontwerpt, verzorgt en levert hiermee de sfeerbeleving in uw winkel of kantoor.

Resultaat; 6 keer meer leads. Dat was de logische goede reden om je de eerst volgende beurs weer in te huren! Het werd de Zorgtotaalbeurs in Jaarbeurs te Utrecht.

 

Referentie van Marc Schoutens; Commercieel directeur bij Ambius

 

Op het RetailEvent13 was Ambius een bijzondere wekome deelnemer. In deze tijd, waarin de retail het niet gemakkelijk heeft kwam Ambius met een sfeer maker. Daar waar winkelend Nederland soms huivert, brengt Ambius een logische oplossing. Breng je klanten een optimale sfeerbeleving in je eigen winkel. Jij bepaalt tegenwoordig toch hoe zij zich in jouw winkel voelen?

Met groene planten raakt publiek zich snel vertrouwd in een omgeving. Door bepaalde geuren houdt je je klanten langer in de winkel of stimuleer je koopgedrag, met licht maak je hen gretig en alert en met een lichtplafond haal je het buiten naar binnen.

 

In welke winkel had u voor het laatst een super prettige sfeerbeleving? Welke beleving wilt u in uw winkel aan klanten bieden? Hoe doet u dat nu? Wat heeft u voor het laatst aangepast?

 

Niet alleen de organisatie had veel aandacht voor de boodschap van Ambius. Vele passasnten werden aangesproken door Viktor als Stop-contact. Ze werden speels een halt toegeroepen met bovenstaande vragen. Ze kregen ook al snel mogelijke oplossingen voor hun eigen situatie. Vele passanten werden snel vriend van Ambius want dat leverde veel op!.

Velen wilden de tips voor verbetering van de shopping experience graag ontvangen. Een Quick Scan op de zaak was meer dan welkom! Investeren in sfeer en beleving? Jah! zeker nu iedereen er alles aan moet doen om winkelend publiek te verleiden tot ....

 

Heel prettig voor Ambius op zo'n manier te ervaren dat je welkom bent als beursdeelnemer, dat je meerwaarde levert. En ook te zien hoe mooi het is als je nu anderen kunt helpen met groei. Dat is toch wat iedere retailer wil krijgen en wil geven; Een super shopping experience. Ambius gaf die super beleving op de stand gratis weg aan retailers. Laten zien wat je doet, ervaren, betrekken etc zodat bezoekers met een goed verhaal thuis komen. Ambius was er bij, op de stand, tijdens een video-clip, tijdens een tv interview en in het magazine. 

Zie eventueel ook het beursverslag van de organisatie zelf.

 

Het Retailevenement leverde Ambius heel veel nieuwe contacten, vele nieuwe inzichten, wensen en vele actiepunten om op te volgen. 

Geweldig dank aan Ambius voor hun uitingen en kennisgeving dat ze de twee beursdagen zelf ook als zeer succesvol hebben ervaren.

 < Terug naar bewijmateriaal
Stop-contact werkte o.a. voor:
6 keer meer leads is een geweldig resultaat en je bracht voor bezoekers met je stopkracht passende sfeerbeleving
Rob van Dijk, marketing manager Ambius
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008