raakt met lading
Bovemij
Opdracht

Verhoog het aantal aanvragen van de BOVAG Autoverzekering tijdens Autoweek Live verhogen?

Event

Autoweek Live, juni 2014

Bovemij

Bovemij werd ruim 50 jaar geleden door de leden van BOVAG opgericht als haar verzekeringsmaatschappij. Wij kennen de mobiliteitsbranche dan ook als geen ander en zijn daardoor geen kopie van de grote verzekeraars.

Wij bieden echte toegevoegde waarde voor onze klanten; hun belang staat namelijk voorop. Bij Bovemij denken we vanuit onze klanten en niet vanuit producten, diensten en onze interne organisatie. We leveren zekerheid en gemak op maat.Voor de eerste keer werd in 2014 de Autoweek Live georganiseerd. Iedereen kent het magazine Autoweek. Wat is er mooier om alle leukste nieuwste snufjes eens live te zien, live te ervaren of uit te proberen? Dat kon allemaal tijdens de eerste editie van Autoweek Live in Lelystad.

 

Bovemij en Bovag werken nauw samen als het gaat om verzekeringen en events in de automotive branche. Daarom kon het niet anders dat bezoekers tijdens dit event werden geprikkeld om mee te doen en een aantal vragen te bantwoorden. Een formulier bracht hen 10 vragen. De winnaar kreeg een jaar lang gratis verzekering. Iedereen die meedeed kreeg echter antwoord op de 10 vragen per mail naar huis gestuurd. Iemand die de antwoorden allemaal weet zal in de toekomst heel wat minder ongelukken veroorzaken. Zo wilden we in een campagne die volgde consumenten wijzer maken over hoe, waar en wanneer ongelukken zoal ontstaan. Dit inzicht levert een veel beter rijgedrag.

Beter toch voor alle partijen om ervoor te zorgen dat er minder schade wordt veroorzaakt? Het toont zorg naar de bestuurder/klant en natuurlijk scheelt het in het aantal schadevoorvallen. Als bonusvraag mochten bezoekers nog het schadebedrag bepalen van een auto met schade. Eenmaal alles ingevuld kregen ze de kans om een offerte aan te vragen met een speciale beursaanbieding; 10% korting.

 

Het waren super warme pinksterdagen en mensen trokken er massaal op uit om een kijkje te nemen naar alles wat automotive Nederland te bieden heeft. De grote dubbeldeks bus die Bovemij had geregeld was opvallend en een geliefde uitzichtpost. Eenmaal op de eerste etage bood het namelijk mooi uitzicht over het hele event terrein.

 

Stop-contact.com werd ingeschakeld om het concept, de vragen op het leadformulier en het contactmaken scherper neer te zetten. Op de dag zelf hees Viktor zich in een rode overall om in en rond de rode bus passanten aan te spreken. Het leverde Bovemij uiteindelijk heel veel meer aanvragen van offertes. En naar we hopen, heel wat minder schadegevallen. 

Leuk ook dat er vele bezoekers waren die in een garage of schadeherstelbedrijf werkten. Met het oog van een ware schadeexpert werd de schade berekend. Zij die meededen gingen dus voor voor een jaar lang gratis verzekering. Was jij aanwezig en had jij het goed geraden? 

 

Tijdens deze eerste editie van Autoweek Live was het concept en de hele opzet een try out. "

"Voor volgend jaar zien we de toestroom van bezoekers en de aanvraag van offertes graag weer net zo groeien als dit jaar.  

Tot volgende jaar bij de tweede editie."

 < Terug naar bewijmateriaal
Tot volgend jaar bij de tweede editie
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008