raakt met lading
Nuon
Opdracht

Zorg ervoor dat ons standpersoneel gretiger op bezoekers durft af te stappen.

Event

Tuinbouw-relatiedagen, februari 2011 Evenementenhal Gorinchem

Nuon

Nuon levert energie voor de grote en kleine zakelijke markt. ‘Regel snel en eenvoudig de energiebehoeften van uw bedrijf. Samen met de experts van Nuon zorgt u zelf voor de beste oplossing voor energie.’ Nuon biedt ondernemers online toegang tot de handel op de energiemarkt.

Alpes D'Huzes
Het standscript lag al voor een groot deel klaar.  In een workshop werd het communicatiescript verfijnd en daarin brachten we de standmedewerkers bij het thema: ‘Fietsen voor het goede doel richting Alpes D’HuZes’. Iedere (glas)tuinder kon op de stand ‘een stukje meefietsen met een expert’. Het handelsplatform van Nuon en de expertise die je daarbij krijgt werd zo benadrukt. Tuinders konden een km fietsen en brachten met deze standactie geld binnen voor het Koningin Wilhelmina Fonds (KWF). Een warme bel werd gebruikt om de finishtijd aan te geven. Het werd tevens de start voor een duurzame samenwerking. Die warme galm luide vele malen door de hele hal.

Met handelsexperts naar hogere doelen
Ze fietsten zich samen met een Nuon medewerker in het zweet en werden zo op weg geholpen naar hogere doelen. Dit is precies ook wat de handelsexpert van Nuon voor u kan betekenen.  Voor de zakelijke markt had NUON op de stand een team van experts klaarstaan die op energieke wijze potentiële partners naar de top kon brengen.  De tuinders brachten een super sfeer voor de stand van Nuon en zorgden op het gangpad voor een opstopping. Vele nieuwe bezoekers konden zo worden meegenomen in dit enthousiasme.

Workshop
Voor het eerst werd een 12 koppig standteam het hele script voorgelegd en hen gevraagd om enkele nog onbeschreven onderdelen zelf in te vullen. Het concept werd nu deels door hen zelf ingevuld. Zo ontstond er draagvlak, zelf bij de zeer ervaren experts.  

< Terug naar bewijmateriaal
"Het standteam was voor het eerst laaiend enthousiast en betrokken".
Patricia Veltman
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008