raakt met lading
www.capalazzo.com
Opdracht

Breng de pers naar de boekuitreiking met Steven Rooks

Event

Vakantiebeurs 2014 in Jaarbeurs te Utrecht

www.capalazzo.com

Ca'Palazzo ligt op de hoogte van Ancona, aan de oostkant van Italie. Op Ca'Palazzo woonden en werkten verschillende boerenfamilies. Door de eeuwen heen zijn er huizen en ook een kapel (1807), bij gebouwd. Ca'Palazzo ligt op de laatste heuvelrug voor de Apennijnen met een schitterend uitzicht op de bergen Monte Catria, Monte Petrano, Monte Nerone en Monte Acuto. Ca'Palazzo is de originele naam van de paesino en betekent Ca van Casa (huis) en Palazzo dat zoveel als groot huis betekent. (Niet te verwarren met het onlangs geopende Casa Palazzo bij ons in de buurt)

Doel en uitvoering

Viktor kreeg deze opdracht met de vraag om zoveel mogelijk reuring te geven aan de persconferentie die in de middag zou gaan plaatsvinden in hal 9. Op een slim strategisch punt zouden dus de meeste journalisten bereikt kunnen worden en dat was ... op de perskamer, waar anders. Maar hoe kom je daar nu zomaar binnen als standmedewerker? welke privigeses moet je daarvoor hebben? En als je die niet hebt? 

Natuurlijk lukt het Viktor in de ochtend om met toestemming op die perskamer te komen en gedurende de eerste twee uur de pers te ontmoeten. Ze werden te woord gestaan, en er werd op een bijzondere manier geflyerd. Niet zomaar een papiertje, nee eerst een snel uitdagend prikkelend praatje, verbinding maken en prikkelen met de juiste triggers. Het leidde tot wel 80 gesproken contacten. De reminder die men overdag in de broekzak meekreeg werkt achteraf ook uitstekend. En dat was een .... (voor een volgende event mag u me daarvoor bellen ...)

Gedurende de rest van de dag werd er rond de grote tourbus reuring gegeven aan hét grote moment; 15.30 uur de Persconferentie met Steven Rooks.

 

Resultaat

Het werd een zeer succesvolle middag en zelfs Steven Rooks (die heel wat persmeetings gewend is op 'dit soort events' )sprak zijn verbazing/verwondering uit over het aantal journalisten dat afkwam op deze persmeeting. Of misschien kwam het toch alleen door de wijn die er rijkelijk vloeide, het super mooie boek waar overdag al aandacht voor was gegeven, of de super mooie oude rode tourbus die werd ingezet als stand en ook als markeringspunt diende in hal 9.

Hieronder het persbericht van "Fietsen in Italie" dat later op de dag werd uitgezonden naar buiten.  

 

Buona sera tutti ciclisti!
GIRO D’ITALIA FIETSEVENEMENT met STEVEN ROOKS
&
BOEKPRESENTATIE LE MARCHE – ONGEKEND MOOI

Utrecht 18 januari 2014 tijdens de vakdag op de vaknantiebeurs, Jaarbeurs te Utrecht.

In de sport- en promotiebus van Away Event Company heeft de presentatie plaats gevonden van het Giro d’Italia Evenement in Le Marche met Steven Rooks. Steven rooks begeleid vanuit Ca'Palazzo vaker fietsgroepen en ook Steven Rooks wordt daarbij ingezet bij fietsclinics. Zo ook op 14 mei aanstaande. en dat event en natuurlijk veel meer fietsevents werden op deze dag, tijdens de persconferentie onder de aandacht gebracht.

Steven Rooks ontving het eerste exemplaar van het reisboek over Le Marche ontvangen, geschreven door Evert de Rooij, vroeger hoofdredacteur van Wieler Revue en Wieler Magazine.

 

Organisatie

Het hele Event was opgezet door Wijnand Luttikholt, eigenaar van Ca'Palazzo en tevens organisator van één wel heel speciaal fietsweekend rond Ca'Palazzo.

Met het boek en de persconferentie kon bij vele journalisten de aandacht worden getrokken voor een fietsevent dat hij laat plaatsvinden vanaf 14 mei 2014. Meer over dat fietsweekend tijdens de Giro vindt u op de pagina van de website van Ca'Palazzo

 

Op de foto van links naar rechts; Bob van 't Hof, Wijnand Luttikholt, Steven Rooks en Viktor Luttikholt

 

 

 < Terug naar bewijmateriaal
En de pers die was er en zelfs uit Le Marche
Wijnand Luttikholt, eigenaar Ca'Palazzo
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008