raakt met lading
BUKO
Opdracht

Breng ons zo veel bruikbare leads dat ‘cold calling’ door sales niet meer nodig is.

Event

KindVAK in de Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch, november 2010

BUKO

BUKO Bouwsystemen heeft ruim 50 jaar ervaring in het realiseren van tijdelijke- en semi-permanente huisvesting. Met BUKO kunt u bouwen aan een goed verblijfsklimaat. Bijvoorbeeld voor de verpleging en scholen, hoogwaardig en op maat.

Resultaat; 6x meer leads

Referentie; Arie den Hartog
Algemeen Directeur BUKO Bouwsystemen

"Werken met Stop-contact.com gaf ons; een heel goed gevoel, het team is vol lof. We stonden voorheen heel passief in de stand, 3 mannen met handen over elkaar. Nu hele andere manier van markt- en bezoekers benadering, grote hulp voor standteam, je hebt hen in hun kracht gezet en ze vonden het werken erg prettig. Het thema "groen, flexibel en duurzaam bouwen" heb je heel heel krachtig doch speels in concept en werkvorm uitgewerkt. BUKO Bouwsystemen bouwt samen met Stop-contact.com met "groene handjes" verder aan duurzame tijdelijke en permanente bouwconcepten."
November 7, 2010, Arie was with another company when working with Viktor at Stop-contact.com

BUKO Bouwsystemen heeft ruim 50 jaar ervaring in het realiseren van tijdelijke- en semi-permanente huisvesting, bijvoorbeeld voor de verpleging en scholen.

De opening op het gangpad ....

Een ontwapenend blij jong meisje met groene handjes werd afgebeeld op een grote foto in de stand.

Wij stelden de passanten op het gangpad de vraag; "Mevrouw, U kunt ons helpen met een antwoord op een vraag ... Of eigenlijk is het de vraag van dit meisje ... (We namen bezoekers al half mee op de stand) Ze vraagt u; "Mevrouw, Mevrouw! .. Kunt u mijn school ook groener maken"?

Mevrouw heeft u er wel eens over nagedacht hoe u uw school groener kunt maken? Geef ons eens enkele punten en u krijgt van ons .... Zo opende we het gesprekje en we vroegen naar de expertise van onze voornamelijk vrouwlijke bezoekers die voornamelijk de stand passeerden. Iedereen had hier wel een antwoord op.

Passanten werden met deze vraag verrast en zo al betrokken in de boodschap die BUKO wilde brengen. Groen en flexible, duurzaam en kostenbesparen. Het bracht direct een smile tegweeg bij de beurbezoekers, werkzaam in het onderwijs en buitenschoolse opvang. "Jah, geef ons 1 item hoe u uw eigen school groener of kindvriendelijker kunt maken". Heeft u daar wel eens nagedacht?

Groene workshops in follow-up
De opzet opende alle harten voor een groen en duurzaam gesprek. Zo verzamelde BUKO op speelse wijze mogelijkheden, items of situaties waarmee onderwijzerd personeel hun eigen werkplek groener konden maken.

Maar BUKO wilde eigenlijk niet zo direct in contact met onderwijzend personeel. Het is een bouwbedrijf. Ze wilden uiteindelijk contact hebben met de facilitair-managers. Via het onderwijzend personeel kwamen we wel heel veel te weten over die school Waren er al bouwplannen? Hoe oud is de school? Wie gaat daar dan wél over? Zouden we na de beurs  ... etc.

 

Na de beurs kregen bezoekers alle verkregen tips van andere bezoekers terug. In verschillende mailtjes over verschillende onderwerpen kregen ze zo zinvolle informatie hoe onderwijzend Nederland hun werk/leef situatie konden vergroenen. Het ging zelf tot ana aanpassingen van groenvoorzieningen, speelplaatsen etc.

Het salesteam bezocht de scholen en kwamen zo ook in contact met de facilitairmanagers. Dat was de directe doelgroep die gaan over nieuwbouw of tijdelijke vervangende woonruimte (noodlokalen).

Om workshops voor de kinderen inhoud te geven werden de facilitair managers betrokken in dit project. Iedereen leert zo groener te kijken naar -  en handelen in leef-, werk- en bouwomgeving.  Kinderen hebben daaar hele leuke dingen over te zeggen.

 

BUKO bouwt momenteel met vele scholen aan een groener Nederland en een groene toekomst voor de kinderen. Een heel groen concept voor een duurzame werkrelatie. Zo droeg dit beursconcept krachtig bij aan het imago van BUKO.

Referentie;

“Werken met Stop-contact.com gaf ons een heel goed gevoel en resultaat, het team is vol lof. We stonden voorheen heel passief in de stand, 3 mannen met handen over elkaar. Nu hele andere manier van markt- en bezoekers benadering, grote hulp voor standteam. Je hebt hen in hun kracht gezet en ze vonden het werken erg prettig. Het thema "groen, flexibel en duurzaam bouwen" heb je heel heel krachtig doch speels in concept en werkvorm uitgewerkt. BUKO Bouwsystemen bouwt samen met Stop-contact.com en wel met "groene handjes" verder aan duurzame tijdelijke en permanente bouwconcepten.” November 7, Arie den Hartog, Algemeen Directeur, Buko Bouwsystemen.< Terug naar bewijmateriaal
“Werken met Stop-contact.com gaf ons een heel goed gevoel en resultaat, het team is vol lof".
Arie den Hartog - Algemeen Directeur, Buko Bouwsystemen
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008