raakt met lading
Koninklijk Theater Carré
Opdracht

Maak 'Carré 125 jaar' zichtbaar voor de zakelijke markt

Event

Management Support Event '11

Koninklijk Theater Carré

Carré richt zich al jaren op de zakelijke markt. Naast de tickets van voorstellingen verzorgen zij ook zakelijke arrangementen. Wist u dat Carré overdag ook  een grote zaal en prachtige Foyers voor uw bedrijfsevents ter beschikking heeft? 

Het jaar 2012 is een bijzonder jaar, een jubileumjaar. Ze bestaat dan 125 jaar en daarom biedt zij voor de zakelijke markt vele bijzondere voorstellingen en events. Feest mee in 2012 met Carré!Resultaat; 10 x meer leads

 

referentie; Marloes Van Wijk
Manager Carré Zakelijk at Koninklijk Theater Carré

`Met verbazing hebben ik en mijn collega’s staan kijken hoe vrij hij mensen aansprak op de beursvloer en enthousiast kon maken voor Carré Zakelijk. Het resultaat was er ook naar; met betrekkelijk weinig middelen ontwierp je samen met mijn team een super leuk standconcept dat bijna 10 keer (480 in 2 dagen) zo veel leads leverde als voorheen. Ik spreek de wens uit dat het bij ons volgende beursoptreden, Event 12 net zo gaat! Daarnaast ben je een prettig persoon om mee samen te werken! Veel dank!`
December 30, 2011, Marloes was Viktor's client

 

Aanloop naar de beurs

Koninklijk Theater Carré nam deel ana de beurs omdat Carré overdag de prachtige voyers beschikbaar heeft voor verhuur aan de zakelijke markt. Hoe onderscheid je je van al die andere aanbieders die ook zalen beschikbaar stellen? Hoe verschillig konden we zijn?

Voor de vele bezoekers op de Managementsupportbeurs zou de deelname van Carré een eye-opener moeten worden. Hoe zou het zijn om met je bedrijf een hele dag een meeting te hebben, een voorstelling, een congres te organiseren of zelf op de planken te mogen staan.? Daar kom je alleen maar achter als je de sfeer van de zaal zelf een keer (of vaker) geproefd hebt.

We zouden in de follow-up de bezoekers dus ook uitnodigen om de zaal eens op unieke manier te beleven. We organiseerden daarvoor enkele onvergetelijke workshops en feestelijkheden. En dat terwijl Koniklijk Carré haar 125 jarig bestaan zou gaan vieren.

Tevens speelde rond deze tijd de tv programma's rond de musical Saturday Night Fever. Er was veel promotie rond dit alles voor Carré. En die Saturday night fever kenden de grotendeels vrouwelijke bezoekers van de beurs Management Support. We wisten ook dat ze de musical uit hun jeugd hoog hadden staan. Én we weten ook dat planken koorts op het werk niet werkt. De werkstress en kans op uitval door Burnout is in deze doelgroep erg hoog. We zouden de beursbezoekers dus van die werkstress, plankenkoorts af kunnen helpen in een workshop erna. Zo hadden we de grote lijn van het plan in de follow-up al klaar liggen. Het stand-communicatieconcept zou beurzoekers naar dat follow-up traject moeten leiden.

 

Op 10 en 11 november stond Carré met een heus theater op de ManagementSupport Event 11. Het Thema van de beursorganisatie was dit jaar; “Update Jezelf”.

Iedere standbezoeker kreeg van Koninklijk Theater Carré een Koninklijke onderscheiding. De lintjes waren die week ervoor aan vele andere burgers uitgereikt door onze Koningin Beatrix.

Jah! ook u krijgt deze Koninklijke onderscheiding van Koninklijk Carré; "U weet zelf wel waarom toch"? Op het gangpad werden passanten aangesproken met de vraag of ze wel eens een Koninklijke onderscheiding hadden gekregen. Het moment was nu daar! Carré vierde immers een groot feest en dat wilden we met velen delen. Iedereen kon en wilde zich wel laten onderscheiden. Vervolgens konden ze zich gratis inschrijven voor ‘De Premiere’. Het was de start van het feestjaar 125 jaar Carré. (maximaal 2 gratis kaarten per bedrijf). Met deze gratis kaarten kunt u thuis komen op de zaak! Het was voor sommige de eerste beleving in de theaterzaal Carré. Veel meer verrassingen zouden nog volgen.


Carré vertaalde het beursthema naar een standthema; "Weg met plankenkoorts" (update jezelf)

De stand werd omgebouwd als een heus theater. Voor de echte theaterliefhebbers bestond er de mogelijkheid om even écht op de planken te staan in dit minitheater. Zo waren vele passanten op het gangpad getuige van de 'act de presence' van collega-beursbezoekers. Ze mochten voor een professionele camera met autoque een tekst inspreken aan hun collea's op het werk; "Hoog geeerd publiek, hallo collega's. Mijn naam is Anneke van de afdeling .... Ze lieten zich hier op de beurs al meeslepen met het spektakel dat theater zoal brengt. Het leverde bij vele passanten vanaf het gangpad een big smile en het luide applaus trok steeds weer nieuwe bezoekers. Onder de ruim 480 bezoekers die werden onderscheiden pakten maar liefst 78 beursbezoekers de kans om in dit minitheater de Koninklijke planken te betreden. Op het gangpad liepen bezoekers met een gouden onderscheiding van Carré. U weet wat dat doet bij mensen.

 

Zo verfilmden ze voor een immense professionele camera, met behulp van de auto-que, hun eigen ‘Premiere’. Deze filmpjes bevatten een boodschap van de directiesecretaresses en management assistenen; “Help me een goede reden te vinden waarom wij als bedrijf samen met Carré een feestje zouden kunnen vieren en laat ons dan kans maken op een Koninklijke behandeling. De meest enthousiaste reacties die Carré vanuit de zakelijke markt terugkrijgt zullen worden beloond.
De opname van hun eigen ‘Premiere’ werd na de beurs naar hun zakelijk adres verstuurd om daarmee un collega’s te enthousiasmeren voor deelname aan het Lustrumfeest..

De beurs geeft straks nog een verrassende nasleep rond de Musical Saturday Night Fever. Deze musical zal van start gaan in februari 2012.
Ruim 415 bezoekers gingen blij verrast naar huis met een smile, een Koninklijke onderscheiding en kaarten voor 'de Premiere' op 2 december. Kijk op de site van Carré hoe ook u een gratis kaart voor 2 december kunt bemachtigen.
In januari organiseren we rond de Musical "Saturday Night Fever" nog  een spannende toegift.

 

Referentie van twee blije bezoekers
Na de beurs ontvingen we ook een toegift van twee blije bezoekers. Ze schreven; Geachte heer Luttikholt. Wij hebben ‘contact-gemaakt’ tijdens het Management Support Event ’11 in november. U stond daar op het gangpad met en namens Theater Carré met een ongelofelijk leuke en originele beursstopper, die ons meteen raakte. Het standconcept van Carré en de blije activiteiten er omheen maakte ons die dag weer helemaal vrolijk op de beurs. Want natuurlijk wilden wij wel een filmpje opnemen met auto-que.

 

Het eerste moment wanneer we de beursbezoekers allemaal weer terug zouden zien was op 2 december tijdens "De Premiere". De middag werd gebruikt om het Lustrumprogramma van 2012 aan te kondigen. De inschrijving liep door tot de 500 plaatsen zouden zijn vergeven. Dus ook voor u; Doe mee! 

 

Schrijf u nu nog in voor een gratis entreekaart voor “De première van 125 jaar Koninklijk Theater Carré” (max 2 personen klik hier. (URL = http://www.carre125jaar.nl/)
Benieuwd naar alle zakelijke mogelijkheden in Carré? Klik hier  URL = http://www.carre.nl/nl/zakelijke-markt/theater-arrangementen)

 

Klik hier voor het Youtubefilmpje over stop-contact.com (1,37 minuut), opgenomen in het minitheater stand van Carré< Terug naar bewijmateriaal
" Wat een ongelofelijk leuke en originele beursstopper, die ons meteen raakte" !
Aldus twee bezoekers die Stop-contact.com per mail benaderden
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008