raakt met lading
Cisco
Opdracht

Maak het beurssucces van Cisco nog groter

Event

Storage Expo en Infosecuritybeurs

Cisco

Innovating in the Cloud with Intel® and Cisco
Ook dit jaar weer is Cisco in samenwerking met Intel hoofdsponser van Storage Expo en Infosecurity.nl. Bezoek onze stand, en ervaar samen met onze partners (Brain Force, Citrix, KPN, Microsoft, NetApp, Open Line, Telindus, VCE en Vosko) hoe u een nieuwe manier van werken kunt realiseren, gebouwd op innovatieve oplossingen op het gebied van datacenters/virtualisatie en security waardoor u kunt samenwerken over netwerken heen, ongeacht tijd, plaats en device.

Resultaat: 3x meer leads

 

Voor de derde maal werkte Stop-contact.com mee aan een Event van Cisco.  Vorig jaar behaalde Stop-contact.com op dezelfde beurs bijna 3 keer zo veel bruikbare leads. Vervolgens dacht Stop-contact in het voorjaar van 2012 mee om contact tussen bedrijf en bezoekers tijdens klantenevent Cisco PLUS  gemakkelijk te laten verlopen. Cisco bracht met hun 100 koppige salesteam een hele dag een exclusief programma in het Rai Theater. Het resultaat? Dit jaar geen samenscholingen van Cisco medewerkers maar wel vele waardevolle gesprekjes met de 800 gasten. Dat wilden we ook realiseren.

 

De tweede beurs

Gezien het tweede succes werd Stop-contact.com ook voor deze beurs weer werd ingezet met de opdracht; Alles kan beter, hoe krijgen we nog meer en beter contact tussen doelgroep en salesteam. Ook nu bedacht Stop-contact.com een ludiek stop-contactmoment en gaf vorm aan de tactiek van het werven vanaf het gangpad. Verschillende stop-contacten vanuit hun eigen team werden ingezet voor het laten stoppen, het filteren en trechteren van bruikbare bezoekers vanaf het gangpad. Het grote resultaat van vorig jaar hebben we dit jaar met een team van 25 standmedewerkers ruim overtroffen. Hoe dat werd gerealiseerd leest u hieronder. 

 

De uitdaging

Dit jaar hebben we het thema "Work your Way" gekozen. Werknemers werken steeds meer vanaf hun tablet of smartphone. Ze verwachten toegang, functionaliteiten en security ongeacht het device da ze gebruiken of de locatie waar ze zich bevinden. 'Transformeer de traditionele werkplek in iets dat met u mee beweegt' is voor vele ICTers dan ook een grote uitdaging. Creëer een “Work Your Way” omgeving voor uw werknemers, uw business, uw klanten en uw IT afdeling. Daarover wilden we in gesprek met bezoekers van de beurs.

 

Experts verleiden

Enkele stopcontacten konden met een ludiek stop-contactmomentje bezoekers gemakkelijk staande houden. Hiermee werd het voor hen heel gemakkelijk om vreemde bezoekers aan te spreken en welkom te heten in het Cisco netwerk. We hadden drie kaarten waarmee bezoekers ook direct konden aangeven waar hun interessegebied lag. De kaarten hadden de afbeelding van de gadget die ze op de stand konden krijgen. Zo werden bezoekers gemakkelijk enthousiaste gemaakt om een gesprekje te hebben met een experts op de stand. De kennis van de bezoeker en de oplossingen die zij bedachten voor 'Work Your Way' stond nu centraal. In plaats van te zenden gaven we nu aandacht. De bezoeker werd zo expert en tegelijk ontstonden er ook weer nieuwe vragen. Wat betekent voor u "Work Your Way?" Zo konden we gemakkelijk achterhalen hoe binnen dit bedrijf of afdeling de kaarten op dat gebied waren geschud.

 

Aansturen op vervolggesprek

Bezoekers kregen een mooie gadget die helemaal paste bij hun interesse gebied. Die werd dankbaar in ontvangst genomen. Er werden zelfs 10 supersnelle routers vergeven onder alle gescande badges van bezoekers. Alleen daarom al wilden bezoekers graag met Cisco medewerkers in gesprek. Cisco kreeg niet alleen heel veel informatie van haar bezoekers maar kon ook goed inventariseren wat de wensen en plannen van de bezoeker voor de komende periodes waren. En dat is precies waar het allemaal om ging. De vele vragen die bij de bezoekers ontstonden worden op een later moment na de beurs beantwoord in het vervolggesprek.

 

Resultaat

Het bezoekersaantal van vorig jaar werd ruim overtroffen. Het bleek dat als je de lat maar immens hoog legt en het team een slimme tactiek brengt met de juiste middelen, dat ze dan niet hulpeloos rondhangen. Nog meer goede reacties uit het team, nog beter verloop dan vorig jaar. Zo zie je maar, alles kan beter. 

 

Referentie

Valerie, de marketingmanager en tevens standmanager van Cisco schreef me nadien; 

Viktor heeft als contactmaker en als stop-contact met de kaarten en wijze van werken een hele treffende aanpak geleverd voor de Ciscostand. Ons thema; 'Work Your Way' kwam zo voor beide partijen in alle kracht samen op de beursvloer. Je werkwijze werkte ziender ogen. Het resultaat van vorig jaar weer ruim overtroffen. En enkele Cisco medewerkers kwamen zelf met de opmerking; Die Viktor brengt wel heel veel leads voor ons binnen hé? Dank! < Terug naar bewijmateriaal
De resultaten van vorig jaar wederom overtroffen. De kaarten bleken weer prima geschud"
Valerie Purnot, marketingmanager Cisco
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008