raakt met lading
donderdag 17 juli 2014

Doe de gratis beursscan! Ben jij klaar voor contact en stopkracht op de beurs?

Hoe gaat jou dat af; 'contact maken op de beurs'? En hoe maak jij het werken voor je team gemakkelijker? Met welk aanvalsplan kom jij straks je team tegemoet? 

 

Voor marketeers, sales- of communicatiemanagers is er eindelijk een scan om te testen of je in de voorbereiding aan de juiste zaken aandacht hebt besteed. Test maar eens hoe ver je er mee bent ....

 

Doe hier de scan; klaarvoordebeursscan en bekijk of je klaar bent om contact te maken bij je volgende beursdeelname. 

Voor vele teams op vakbeurzen valt het vaak niet mee om op wildvreemde voorbij gangers af te stappen. Wat kun je zoals doen om hen als leads voor je bedrijf binnen te brengen. Hier een scan die niet alleen jouw ogen opent. Als je de scan gedaan hebt zul je zeer waarschijnlijk beseffen dat je aan bepaalde zaken extra aandacht kunt besteden als je tenminste als team écht wilt presteren bij de komende beursdeelname. 

Met deze scan bepaal je hoe ver je er mee bent en krijg je handige tips en trics over onderwerpen zodat je die nog verder kunt (laten) uitwerken.

 

Waarom is de scan belangrijk?

Als je vaker en gemakkelijker contact wilt maken en leads wilt genereren op de beurs dan zul je als manager met een goed aanvalsplan moeten komen. Dán alleen weet je standteam welke taken er verdeeld moeten worden en hoe je die gaat invullen/uitvoeren. Ben jij klaar om naar de beurs te gaan? Doe nú de scan en je komt er heel snel achter!

 

Laat ons gerust weten als je vragen hebt of als je je huidige concept eens met een expert wilt bespreken. 


< Terug naar het nieuwsoverzicht
Doe de gratis beursscan! Ben jij klaar voor contact en stopkracht op de beurs?de scan; klaar voor contact op de beurs
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008