raakt met lading
donderdag 17 januari 2019

Beurs MaterialDistrict ondersteunt standhouders met Webinar Stop-contact

Op 14 januari heeft het online webinar “Hoe krijg ik meer bezoekers op mijn stand en wat doe ik ermee” door drs Viktor Luttikholt (Stop-contact.com) en Jeroen van Oostveen (directeur van beurs: MaterialDistrict) plaatsgevonden.

 

In het webinar wordt uitgelegd:
• Hoe je in 6 stappen bezoekers verrast, verandert en verovert
• Hoe je makkelijker in contact komt met passanten
• Het belang van selectie aan de poort
• Hoe je je verhaal-lijn opbouwt
• Hoe je gesprekken op een nette manier beëindigt
• Slimme strategie voor de follow-up

en veel meer ...

 

Het webinar is interactief en er is ruimte voor al je vragen.

In 1 uur tijdbehandelde Viktor zijn eigen artikel dat gepubliceerd is in de Expovisie: 'Ook de standbezoeker heeft een Customer Journey

 

Doe de gratis; Klaar voor de beurs scan
Neem ook nog 5 minuten de tijd om de online scan op www.klaarvoordebeursscan.nl te doen. Deze scan geeft jou inzicht in hoe ver jij met de voorbereiding van je beursdeelname bent en geeft je tips en adviezen gebaseerd op jouw situatie.

Nog vragen?
Als je nog inhoudelijk vragen hebt over hoe je meer bezoekers naar je stand krijgt en hoe je het meeste uit je bezoekers haalt, kan je natuurlijk altijd contact opnemen met Viktor Luttikholt: viktor@stop-contact.com of +31 6 330 825 05.

 

Doorbraakgesprek op maat.

Deze workshop is geheel op maat en kun je ook volgen op eigen locatie. Gedurende 2- 2,5 uur geeft Viktor vorm, kleur en inhoud aan jouw Stand-communicatieconcept en kun je alle vragen rond de leadgeneratie rond beursdeelnames stellen. Kijk op 'het Doorbraakgesprek' ergens anders op de site. Het zal je verwonderen hoe jij in de zes stappen van jouw journey je bezoekers kunt verrassen, veranderen en veroveren.

Succes!

 


< Terug naar het nieuwsoverzicht
Beurs MaterialDistrict ondersteunt standhouders met Webinar Stop-contactViktor Luttikholt in actie tijdens Webinar Material District
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008