raakt met lading
maandag 16 februari 2015

Met jouw "Klankbordgesprek" haal je meer contacten en rendement uit beurzen

Over de inhoud en waarde van het "Klankbordgesprek" met Stop-contact.com 

 

Hoog rendement halen uit uw budget
Tijdens het klankbordgesprek krijgen bedrijven advies en/of feedback over hun eigen beursplan. Speciaal bedoeld voor dié communicatie-, marketing- of salesmanager die verantwoordelijk is voor het resultaat op de beurs en het maximale uit hun team en deelname willen halen. Alles kan anders en beter toch?

 

Het Klankbordgesprek
Op de beurs wilt u uw boodschap met kracht overbrengen aan bestaande en/of nieuwe relaties. Als u daar die boodschap weet te verpakken in een creatieve story-line kun je heel veel impact maken. Alleen dan blijft uw boodschap hangen bij bezoekers. Om dat te kunnen bereiken zult u tijdens de beurs wel eerst in contact moeten komen met uw doelgroep. En juist in contact komen met passanten valt voor vele standteams niet mee. Daar kunt u hen mee helpen. Een standtraining of gelikte stand helpt, maar blijkt veelal niet afdoende. Meer effect haalt u uit enkele kleine aanpassingen in de strategie van werken en de wijze van overdracht van uw boodschap.Met die aanpassing blijken standteams ineens heel goed in staat om bezoekers te raken en écht contact te maken. Een deelname krijgt dan een hele andere dynamiek. De vorm hoe u dat bereikt met uw huidige team tijdens uw komende event vinden we samen in het Klantbordgepsrek. 

 

Frisse kijk op beursdeelnames

Tijdens het Klankbordgesprek breng ik u een frisse kijk op 'hoe beurzen wél voor u kunnen werken'. Het is een mooie laagdrempelige kennismaking met Stop-contactcom. U mag daarin alle vragen stellen over de follow-up, het standwerken zelf en alles wat daaraan vooraf gaat. Ongetwijfeld vinden ook wij samen zo'n creatieve werk- en communicatievorm waarmee uw team vaker en gemakkelijker de juiste snaar kan raken bij bezoekers. Daar draait het toch om? Kom verder!

 

Duur van het gesprek is ongeveer 2,5 uur en de kosten bedragen ongeveer 450,- euro per ochtend- of middagsessie. In de zomermaanden kunt u een tweede collega gratis laten bijzitten. Een slimme manier om jezelf eens een nieuw inzicht te geven in hoe beursdeelnames nóg beter voor je team kunnen werken. Want wanneer bracht jij jezelf een update over beursstrategie en deelname? Wil je meer info? Bel me gerust op 0633082505 of stuur me een mail; viktor@stop-contact.com

 

Referentie; 

Door Cyril Korver; Marketing & Eventmanager Ritchie Bros, Event; Sima Parijs 2015
"Nogmaals bedankt voor jouw inzet voorafgaand en tijdens de SIMA beurs in Parijs. Je hebt ons enorm geholpen d.m.v jouw verfrissende ideeën en strategie voor leadgeneratie. Terugkijkend op deze beurs heb ik er vertrouwen in dat we samen iets moois zullen gaan neerzetten  op onze volgende beurs in Duitsland".

 

Dit is wat anderen zeggen over Stop-contact.com en de samenwerking met Viktor Luttikholt.
Onder Bewijsmateriaal op deze site vindt u meer communicatieconcepten die samen met andere opdrachtgevers zijn opgezet

Meer weten?
Bel me, Viktor Luttikholt op +31 (0)6 33082505 of stuur een mailtje naar Viktor@stop-contact.com

 

< Terug naar het nieuwsoverzicht
Met jouw Meer resultaat door vaker en gemakkelijker contact maken op beurzen
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008