raakt met lading
maandag 16 februari 2015

Het Klankbordgesprek brengt slimme methodiek leadgeneratie op beurzen

Over de inhoud en waarde van het "Klankbordgesprek" met Stop-contact.com 

 

Hoog rendement halen uit uw budget
Het klankbordgesprek is speciaal bedoeld voor dié communicatie-, marketing- of salesmanager die verantwoordelijk is voor het resultaat op en ná de beurs. In dat gesprek krijg je inzicht in een slimme methodiek voor de leadgeneratie tijdens beursdeelnames waarmee Stop-contact samen met opdrachtgevers gemiddeld 6x meer leads genereert.

 

Misschien heb je al een eigen plan en wil je hierover feedback. Of misschien wil je suggesties waarmee je je grove beursplan nóg sterker kunt maken. Stop-contact biedt zo een lage drempel naar diegene die het maximale uit hun team en deelname willen halen. Alles kan anders en beter toch? Tijdens het gesprek maakt u kennis met een slimme strategie en werkwijze om standteams vaker en gemakkelijker in contact te brengen met de juiste bezoekers . Tevens leggen we voor de workflow met 5 stappen een stevig fundament voor de opzet van uw communicatieconcept voor uw team.

 

Als je rendement uit beursdeelnames wilt verhogen
Op de beurs wil je een bedrijfsboodschap met kracht overbrengen aan bestaande en/of nieuwe relaties. Als je daar die boodschap weet te verpakken in een creatieve uitdagende verhaallijn dan kun je heel veel plezier en impact brengen bij bezoekers. Belangrijk! want alleen dán worden ze nieuwsgierig en blijft de boodschap hangen. Om dat te kunnen bereiken moet je op de stand wel eerst in contact moeten komen met je doelgroep. En juist in contact komen met passanten valt voor vele standteams niet mee. Zienderogen loopt een groot potentieel zo uw stand voorbij zonder aangesproken te worden. En juist op dat punt is er nog veel winst te behalen. Juist daar kun jij je standteam met een nieuwe methodiek nóg beter in faciliteren.  

 

Van Klankbord naar Doorbraak

Zo valt er met een paar kleine ingrepen in de aanpak (methodiek van leadgeneratie op beurzen) vaak nog heel veel meer rendement te halen uit beursdeelnames. Een standtraining of gelikte standbouw helpt. Meer effect haal je echter uit enkele kleine maar slimme aanpassingen in de verhaallijn en strategie van werken. "Verander vanuit een slimme methodiek die werkwijze voor je team en breng meer inhoud en creativiteit aan de mondelinge communicatie van je team. Dan kun je je publiek betrekken, aandacht geven en ~raken met lading. Met die aanpassingen blijken dezelfde standteams ineens wél in staat om bezoekers te raken en écht contact te maken. Een deelname krijgt dan een hele andere dynamiek en hoger rendement op leadgeneratie (een mooi artikel over 'aanraken' als voorbeeld). De vorm hoe jij straks je boodschap overbrengt met je huidige team vinden we samen in het Klantbordgesprek. Al jaren blijken beursdeelnames heel veel meer op te kunnen leveren maar dan moet je als team wel weten hoe ....

 

Frisse kijk op beursdeelnames

Tijdens het Klankbordgesprek breng ik een frisse kijk op de aanpak en opzet van de leadgeneratie. Het gaat over wat je kunt doen en hoe je kunt denken je komende deelnames nog beter voor je te laten werken'. Het is ook een mooie laagdrempelige kennismaking met de werkwijze van Stop-contactcom. Je krijgt de mogelijkheid alle vragen te stellen over een slimme strategie van de follow-up, het standwerken zelf, stopkracht, de uitnodigingen en alles wat daaraan vooraf gaat.'Staan waarvoor je staat'  kan met meer vóórdenken en minder nádenken. Desgewenst heb ik voor u een legio aan praktijkvoorbeelden van succesvolle stand-communicatieconcepten. Ongetwijfeld vinden ook wij samen zo'n creatieve werk- en communicatievorm waarmee uw team vaker en gemakkelijker de juiste snaar kan raken bij bezoekers. En daar draait het toch om? Kom verder!

 

  • Het Klankbordgesprek duurt ongeveer 2,5 - 3 uur (ochtend- of middagsessie)
  • Je verhaal op de stand krijgt een kop en staart (vanuit uitnodiging tot follow-up)
  • Een gesprek kun je alleen óf samen met enkele collega's bijwonen. 
  • Het vindt plaats bij jou op de zaak of ergens op een handige plaats in den lande.
  • Indien gewenst verkrijg je vooraf ook 'de 40 vragen die elke beursverantwoordelijk manager zichzelf moet stellen' als ie de beursdeelname serieus neemt.
  • De methodiek waarmee Stop-contact gemiddeld 6x meer leads behaalt krijgt u uitgelegd en vertalen we direct naar jouw komende beursdeelname of klantenevent.

 

Wanneer had jij je laatste update over beursstrategie en de opzet van de leadgeneratie tijdens deelnames? 

Contact Stop-contact als je een fris en nieuw inzicht wilt verkrijgen over 'hoe je de opzet van je beursdeelnames nóg beter voor je kunt laten werken'.

 

Wil je meer info? Bel me gerust op +31 6 33082505 of stuur me een mail; viktor@stop-contact.com

 

Referentie; 

Door Cyril Korver; Marketing & Eventmanager Ritchie Bros, Event; Sima Parijs 2015
"Nogmaals bedankt voor jouw inzet voorafgaand en tijdens de SIMA beurs in Parijs. Je hebt ons enorm geholpen d.m.v jouw verfrissende ideeën en strategie voor leadgeneratie. Terugkijkend op deze beurs heb ik er vertrouwen in dat we ook samen iets moois zullen gaan neerzetten  op onze volgende beurs in Duitsland" (en dat geschiedde).

 

Meer referenties

Hier kom je bij mijn referenties en wat anderen zeggen over Stop-contact.com en de samenwerking met Viktor Luttikholt.
Onder Bewijsmateriaal op deze site vindt u meer communicatieconcepten die samen met andere opdrachtgevers zijn opgezet

Meer weten?
Bel me, Viktor Luttikholt op +31 (0)6 33082505 of stuur een mailtje naar Viktor@stop-contact.com

 

Juist tegenwoordig, nu live events belangrijker worden, zijn beursdeelnames een aantrekkelijke manier om vele nieuwe contacten op te doen of de band met bestaande relaties te versterken. Om dat ook daadwerkelijk te bereiken is dvoor vele standteamslang niet altijd gemakkelijk. Marketeers en salesmanagers vinden in hun Klankbordgesprek verschillende manieren om hun standteam op de juiste punten te faciliteren en ze maximaal te laten presteren. Dit alles ontstaat vanuit ene slimme methodiek. Zo werken we voor uw komende beurs aan de follow-up, standcommunicatie, opbouw van aanvalsplan, Stopkracht en een slim gebruik gangpad. Dit alles leidt ongetwijfeld tot nieuwe inzichten en een doorbraak tijdens de komende beurs.

 

Referentie van Jolanda van Uijtert, oprichtster van Singlegolfers.nl
Functie; ervaren financieel interim manager


Vorige week een uitermate boeiende beurstraining gehad op het Mecc van Viktor Luttikholt. Na die sessie op het Mecc hebben we deze week samen ook het Klanbordgesprek gehad. Doel daarvan was het plan van aanpak voor de communicatie en standflow op het KLM Open vorm en inhoud te geven vanuit mijn dienst. Dat één op één gesprek was ook een uitermate effectieve middag.
Boordevol ideeën huiswaarts, en zelf vervolgens ook in staat dat in mijn eigen verhaal en doelen te verweven. Ludieke vragen, mooie kaartjes gemaakt, en goede aanpak geleerd (nu nog doen!) om bezoekers te verrassen en te verleiden....
Stop-contact is er niet alleen voor de grote bedrijven en corporates maar ook voor zelfstandigen en kleine bedrijven die meer succes willen halen uit hun deelname. Mooi te merken dat deze kleine extra investering voor mij direct al resultaat oplevert in de voorbereiding. In een mum van tijd heb ik een frisse aanpak om uit te voeren op de stand. Het is tenslotte m’n eigen geld!!

 


< Terug naar het nieuwsoverzicht
Het Klankbordgesprek brengt  slimme methodiek leadgeneratie op beurzenOok u haalt meer resultaat door uw team vaker en gemakkelijker contact te laten maken met bezoekers
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008