raakt met lading
maandag 16 februari 2015

Het Klankbord gesprek levert Doorbraak in leadgeneratie op beurzen

Over de inhoud en waarde van het "Klankbordgesprek" met Stop-contact.com 

 

Hoog rendement halen uit uw budget
Het klankbordgesprek is speciaal bedoeld voor dié communicatie-, marketing- of salesmanager die verantwoordelijk is voor het resultaat op en na de beurs. In dat gesprek krijg je b.v. feedback over je beursplan of verkrijg je suggesties die het plan nóg sterker maken. Stop-contact biedt zo een lage drempel naar diegene die het maximale uit hun team en deelname willen halen. Alles kan anders en beter toch? Tijdens het gesprek maakt u kennis met een slimme strategie voor contactmaken, een werkwijze voor de leadgeneratie op beurzen. Tevens leggen we een stevig fundament voor de opzet van uw communicatieconcept.

 

Als je rendement uit beursdeelnames wilt verhogen
Op de beurs wil je een bedrijfsboodschap met kracht overbrengen aan bestaande en/of nieuwe relaties. Als je daar die boodschap weet te verpakken in een creatieve verhaallijn dan kun je heel veel plezier en impact brengen bij bezoekers. Belangrijk! want alleen dán blijft de boodschap bij hen hangen. Om dat te kunnen bereiken moet je op de stand wel eerst in contact moeten komen met jew doelgroep. En juist in contact komen met passanten valt voor vele standteams niet mee. En juist daar valt veel winst te behalen. Juist daar kun jij hen in faciliteren.  

 

Van Klankbord naar Doorbraak

Er valt met een paar kleine ingrepen in de aanpak vaak nog heel veel meer rendement te halen uit beursdeelnames. Een standtraining of gelikte standbouw helpt. Meer effect haal je echter uit enkele kleine maar slimme aanpassingen in de strategie van werken. Verander die werkwijze voor je team en breng meer creatieve inhoud aan de manier van overdracht van je boodschap. Met die aanpassingen blijken dezelfde standteams ineens wél in staat om bezoekers te raken en écht contact te maken. Een deelname krijgt dan een hele andere dynamiek en hoger rendement op leadgeneratie (een mooi artikel als voorbeeld). De vorm hoe jij dat straks bereikt met je huidige team vinden we samen in het Klantbordgesprek. Beursdeelnames kunnen heel veel meer opleveren maar dan moet je wel weten hoe ....

 

Frisse kijk op beursdeelnames

Tijdens het Klankbordgesprek breng ik een frisse kijk op de aanpak en opzet van de leadgeneratie. Het gaat over wat je kunt doen en hoe je kunt denken om deelnames nog beter voor je te laten werken'. Het is ook een mooie laagdrempelige kennismaking met de werkwijze van Stop-contactcom. Je krijgt de mogelijkheid alle vragen te stellen over een slimme strategie van de follow-up, het standwerken zelf, stopkracht, de uitnodigingen en alles wat daaraan vooraf gaat. Desgewenst heb ik een legio aan praktijkvoorbeelden van succesvolle Stand-communicatieconcepten. Ongetwijfeld vinden ook wij samen zo'n creatieve werk- en communicatievorm waarmee uw team vaker en gemakkelijker de juiste snaar kan raken bij bezoekers. En daar draait het toch om? Kom verder!

 

  • Het Klankbordgesprek duurt ongeveer 2,5 - 3 uur (ochtend- of middagsessie)
  • Een gesprek kun je alleen of met enkele collega's opzetten. 
  • Indien gewenst verkrijg je vooraf ook 'de 40 vragen die elke beursverantwoordelijk manager zichzelf moet stellen' als ie de beursdeelname serieus neemt.
  • Mocht je ná het gesprek besluiten een beursdeelname -traject met Stop-contact te willen aangaan, dan wordt de prijs van het Klankbordgesprek gerestitueerd.

 

Wanneer had jij je laatste update over beursstrategie en de opzet van de leadgeneratie tijdens deelnames? 

Contact Stop-contact als je een fris en nieuw inzicht wilt verkrijgen over 'hoe je de opzet van je beursdeelnames nóg beter voor je kunt laten werken'.

 

Wil je meer info? Bel me gerust op +31 6 33082505 of stuur me een mail; viktor@stop-contact.com

 

Referentie; 

Door Cyril Korver; Marketing & Eventmanager Ritchie Bros, Event; Sima Parijs 2015
"Nogmaals bedankt voor jouw inzet voorafgaand en tijdens de SIMA beurs in Parijs. Je hebt ons enorm geholpen d.m.v jouw verfrissende ideeën en strategie voor leadgeneratie. Terugkijkend op deze beurs heb ik er vertrouwen in dat we ook samen iets moois zullen gaan neerzetten  op onze volgende beurs in Duitsland" (en dat geschiedde).

 

Meer referenties

Hier kom je bij mijn referenties en wat anderen zeggen over Stop-contact.com en de samenwerking met Viktor Luttikholt.
Onder Bewijsmateriaal op deze site vindt u meer communicatieconcepten die samen met andere opdrachtgevers zijn opgezet

Meer weten?
Bel me, Viktor Luttikholt op +31 (0)6 33082505 of stuur een mailtje naar Viktor@stop-contact.com

 

Natuurlijk blijven beursdeelnames een aantrekkelijke manier om vele nieuwe contacten op te doen of bestaande relaties te versterken. Voor vele standteams is dat niet altijd even gemakkelijk. Marketeers en salesmanagers vinden in hun Klankbordgesprek verschillende manieren om hun standteam op de juiste punten te faciliteren en ze maximaal te laten presteren. Follow-up, standcommunicatie, aanvalsplan, Stopkracht en een slim gebruik gangpad. Dit alles leidt ongetwijfeld tot nieuwe inzichten en een doorbraak tijdens de komende beurs.

 

Referentie van Jolanda van Uijtert, oprichtster van Singlegolfers.nl
Functie; ervaren financieel interim manager


Vorige week een uitermate boeiende beurstraining gehad op het Mecc van Viktor Luttikholt. Na die sessie op het Mecc hebben we deze week samen ook het Klanbordgesprek gehad. Doel daarvan was het plan van aanpak voor de communicatie en standflow op het KLM Open vorm en inhoud te geven vanuit mijn dienst. Dat één op één gesprek was ook een uitermate effectieve middag.
Boordevol ideeën huiswaarts, en zelf vervolgens ook in staat dat in mijn eigen verhaal en doelen te verweven. Ludieke vragen, mooie kaartjes gemaakt, en goede aanpak geleerd (nu nog doen!) om bezoekers te verrassen en te verleiden....
Stop-contact is er niet alleen voor de grote bedrijven en corporates maar ook voor zelfstandigen en kleine bedrijven die meer succes willen halen uit hun deelname. Mooi te merken dat deze kleine extra investering voor mij direct al resultaat oplevert in de voorbereiding. In een mum van tijd heb ik een frisse aanpak om uit te voeren op de stand. Het is tenslotte m’n eigen geld!!

 


< Terug naar het nieuwsoverzicht
Het Klankbord gesprek levert Doorbraak in leadgeneratie op beurzenOok u haalt meer resultaat door uw team vaker en gemakkelijker contact te laten maken met bezoekers
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008