raakt met lading
maandag 14 januari 2019

Het Doorbraakgesprek brengt de 6 stappen naar meer en betere leads

Over de inhoud en waarde van het "Doorbraakgesprek" met Stop-contact.com 

Hoe verhoog je tijdens een beursdeelname het aantal of de kwaliteit van de gesprekken met potentiele klanten? Welke journey bied jij je team en bezoekers? Hoe geef jij die journey inhoud met een verhaal dat 'raakt met lading'? En wat ga je met de leads doen in de follow-up? Het Doorbraakgesprek biedt je een nieuw inzicht hoe je 6x meer uit je beurs kunt halen.  

 

Hoog rendement halen uit uw budget met een krachtig stand scenario 
Het Doorbraakgesprek is een soort van workshop van 2 tot 2,5 uur. en is speciaal bedoeld voor dié communicatie-, marketing- of salesmanager die verantwoordelijk is voor het resultaat van standteams op en ná de beurs.

 

In de workshop / gesprek krijg je inzicht in een slimme methodiek om kleur, vorm en inhoud te geven aan de Customer Stand Journey.

Als je bedenkt dat minder dan 14% van je potentiele klanten als vanzelf je stand oploopt .... wat doe je dan met die 86% die je team als vanzelf aan hun neus voorbij laat open? Wil je meer en betere gesprekken voeren dan is het slim om je te richten op die potentiele passanten uit je doelgroep die nu je stand voorbij loopt. Hoe kom je daarmee in gesprek?

 

Tijdens het Doorbraakgesprek krijg je inzicht hoe je nóg meer uit je beursdeelnames haalt. Je krijgt inzicht in een denkwijze en aanpak waarmee je bezoekers kunt verrassen, veranderen en veroveren. Voor je team vinden we een krachtige werkwijze en voor bezoekers bouwen we een stand journey waardoor ze ná de beurs iets anders gaan doén, gaan láten of nóóit meer zullen vergeten. Samen zetten we de grote lijn al uit voor een creatief standcommunicatieconcept. Het Doorbraakgesprek is ook uitermate geschikt om je huidige plannen aan te vullen, te checken, af te stemmen of te laten beoordelen!

 

Referentie met betrekking tot Doorbraakgesprek:

Gert-Jan van Streek: directeur eigenaar Avisi: Over de eerste middag: Een berg ervaring, heel veel verhalen, voorbeelden en hands-on ervaring hebben ons geweldig gemotiveerd om serieus werk te maken van onze stand-journey. Aanrommelen is geen optie meer!

Wat levert het Doorbraakgesprek jou op?

 

  1. Het Klankbordgesprek duurt ongeveer 2,5 - 3 uur (ochtend- of middagsessie)
  2. Uitleg, opbouw en invulling van een methodiek, een scenario en stand journey waarmee opdrachtgevers samen met Stop-contact gemiddeld 6x meer relevante leads behalen.
  3. De rode draad van je verhaal op de stand krijgt een kop en staart (vanuit uitnodiging tot gestructureerde follow-up)
  4. Je krijgt de methodiek waarmee je team in 6 stappen bezoekers kan verrassen, veranderen en veroveren.
  5. Een gesprek kun je alleen óf samen met collega's bijwonen.
  6. Het gesprek vindt plaats bij jou op de zaak of ergens op een handige plaats in den lande.
  7. Indien gewenst verkrijg je vooraf ook 'de 40 vragen die elke beursverantwoordelijk manager zichzelf moet stellen' (als ie de beursdeelname serieus neemt).

 

Wil je eens deelnemen aan een workshop of gesprek? Bel me gerust op +31 6 33082505 of stuur me een mail; viktor@stop-contact.com

 

 

Opdrachtgevers van Stop-contact verkrijgen bij beursdeelnames voor hun team gemiddeld 6 keer meer waardevolle gesprekken. Om meer bezoekers op de stand te krijgen hebben we de werkwijze en het gebruik van het gangpad daarop ingericht. Dit alles brengt heldere taken voor het hele team. De concrete acties die daaruit voortkomen leveren heel veel meer dan een standaard beurstraining. 

 

Referentie van Jolanda van Uijtert, oprichtster van Singlegolfers.nl

Functie; ervaren financieel interim manager

Vorige week een uitermate boeiende beurstraining gehad op het Mecc van Viktor Luttikholt. Na die sessie op het Mecc hebben we deze week samen ook het Klanbordgesprek gehad. Doel daarvan was het plan van aanpak voor de communicatie en standflow op het KLM Open vorm en inhoud te geven vanuit mijn dienst. Dat één op één gesprek was ook een uitermate effectieve middag.
Boordevol ideeën huiswaarts, en zelf vervolgens ook in staat dat in mijn eigen verhaal en doelen te verweven. Ludieke vragen, mooie kaartjes gemaakt, en goede aanpak geleerd (nu nog doen!) om bezoekers te verrassen en te verleiden ....
Stop-contact is er niet alleen voor de grote bedrijven en corporates maar ook voor zelfstandigen en kleine bedrijven die meer succes willen halen uit hun deelname. Mooi te merken dat deze kleine extra investering voor mij direct al resultaat oplevert in de voorbereiding. In een mum van tijd heb ik een frisse aanpak om uit te voeren op de stand. Het is tenslotte m’n eigen geld!!

 

Je eigen plan en strategie van werken verbeteren

Misschien heb je al een eigen plan en wil je hierover feedback. Of misschien wil je suggesties waarmee je je grove beursplan nóg meer kracht kunt geven. Stop-contact biedt met het Doorbraakgesprek ook een klankbord. Gebruik het als een eerste kennismaking met een werkwijze waarmee jouw team straks heel veel meer rendement uit je deelname gaat halen. Alles kan anders en beter toch? Succesvol deelnemen wordt zo een bewuste keuze. 

 

Hoe je rendement van beursdeelnames verhoogt 
Als je op de beurs je rendement wilt verhogen moet je twee dingen doen: het aantal en de kwaliteit van je gesprekken drastisch verhogen. Dat lukt maar weinig standteams. Daarvoor heeft Stop-contact een eigen methodiek : ~raak met lading en ontwerp een standjourney voor bezoekers én je team. Verhogen van de kwaliteit en het aantal bezoekers begint bij een goede selectie aan de poort. Zorg dus bij de start al dat je meer van de juiste bezoekers kunt selecteren uit je passantenstroom. We brengen bezoekers binnen die je team anders als potentiele kans aan de stand voorbij laat lopen.

 

Meer referenties en voorbeelden

Hier kom je bij mijn referenties en wat anderen zeggen over Stop-contact.com en de samenwerking met Viktor Luttikholt.
Onder Bewijsmateriaal op deze site vindt u meer voorbeelden van Customer stand journeys die samen met andere opdrachtgevers zijn opgezet

 

Meer weten?

Bel me, Viktor Luttikholt op +31 (0)6 33082505 of stuur een mailtje naar Viktor@stop-contact.com

 

Referentie;

Door Cyril Korver; Marketing & Eventmanager Ritchie Bros, Event; Sima Parijs 2015
"Nogmaals bedankt voor jouw inzet voorafgaand en tijdens de SIMA beurs in Parijs. Je hebt ons enorm geholpen d.m.v jouw verfrissende ideeën en strategie voor leadgeneratie. Terugkijkend op deze beurs heb ik er vertrouwen in dat we ook samen weer iets moois zullen gaan neerzetten op onze volgende beurs in Duitsland" (en dat geschiedde).

Zet je dat alles goed op, dan gaan ze ná de beurs iets anders doén, gaan ze iets láten of nóóit meer vergeten.


< Terug naar het nieuwsoverzicht
Het Doorbraakgesprek brengt de 6 stappen naar meer en betere leadsMet het stand scenario geeft u de 6 stappen van de journey, een blauwdruk waarmee het standteam gemakkelijker en vaker in contact komt met bezoekers
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008