raakt met lading
donderdag 1 maart 2018

Het Klankbordgesprek brengt de 6 stappen voor de stand journey

Over de inhoud en waarde van het "Klankbordgesprek" met Stop-contact.com 

 

Hoog rendement halen uit uw budget met een krachtig stand scenario 
Het klankbordgesprek is speciaal bedoeld voor dié communicatie-, marketing- of salesmanager die verantwoordelijk is voor het resultaat op en ná de beurs. In dat gesprek krijg je inzicht in een slimme methodiek om kleur, vorm en inhoud te geven aan de stand journey. Daarin beschrijven we hoe we bezoekers gaan verrassen, veranderen en veroveren.

Breng een nieuw inzicht en vooruitzicht aan bezoekers in een stand journey.

In de stand journey beschrijven we straks in 6 stappen hoe de bezoeker nieuwsgierig wordt gemaakt, hoe we een latente behoefte boven halen, hoe we van de orientatiefase naar inzichten voor oplossingen komen, daarin keuzes maken en hoe we bezoekers van een nieuw inzicht naar een beter vooruitzicht brengen. Zet je dat alles goed op, dan gaan ze ná de beurs iets anders doén, gaan ze iets láten of nóóit meer vergeten. Opdrachtgevers van Stop-contact verkrijgen bij beursdeelnames voor hun team gemiddeld 3-6 keer meer waardevolle gesprekken doordat we vooraf concrete inhoud geven aan de 6 stappen van de customer stand journey. Een andere manier van werken en een goed scenario voor het team geeft heldere taken voor je team. De concrete acties die daaruit voortkomen leveren heel veel meer dan een standaard beurstraining. 

 

Je eigen plan en strategie van werken verbeteren

Misschien heb je al een eigen plan en wil je hierover feedback. Of misschien wil je suggesties waarmee je je grove beursplan nóg meer kracht kunt geven. Stop-contact biedt met het Klankbordgesprek een eerste kennismaking met een werkwijze waarmee je team straks heel veel meer rendement uit je deelname gaat halen. Alles kan anders en beter toch? Afhankelijk van de grootte van het standteam behalen bedrijven met deze methodiek van Stop-contact wel 3-6 keer vaker in contact met bezoekers die er écht toe doen.

 

Hoe je rendement van beursdeelnames verhoogt 
Als je op de beurs je rendement wilt verhogen moet je twee dingen doen: het aantal en de kwaliteit van je gesprekken drastisch verhogen. Dat lukt maar weinig standteams. Daarvoor heeft Stop-contact een eigen methodiek : ~raak met lading en ontwerp een standjourney voor bezoekers én je team. Verhogen van de kwaliteit en het aantal bezoekers begint bij een goede selectie aan de poort. Zorg dus dat je meer bezoekers kunt selecteren uit je passantenstroom. We brengen bezoekers binnen die momenteel als potentiele kans je stand voorbij lopen.

 

Welke journey bied jij je team en bezoekers?

 

Wat levert het klankbord gesprek u op?

  • Het Klankbordgesprek duurt ongeveer 2,5 - 3 uur (ochtend- of middagsessie)
  • Je verhaal op de stand krijgt een kop en staart (vanuit uitnodiging tot follow-up)
  • Een gesprek kun je alleen óf samen met enkele collega's bijwonen.
  • Het vindt plaats bij jou op de zaak of ergens op een handige plaats in den lande.
  • Indien gewenst verkrijg je vooraf ook 'de 40 vragen die elke beursverantwoordelijk manager zichzelf moet stellen' (als ie de beursdeelname serieus neemt).
  • Uitleg en invulling aan de methodiek, een scenario en stand journey waarmee Stop-contact gemiddeld 6x meer leads behaalt.


Wil je meer info? Bel me gerust op +31 6 33082505 of stuur me een mail; viktor@stop-contact.com

Referentie;

Door Cyril Korver; Marketing & Eventmanager Ritchie Bros, Event; Sima Parijs 2015
"Nogmaals bedankt voor jouw inzet voorafgaand en tijdens de SIMA beurs in Parijs. Je hebt ons enorm geholpen d.m.v jouw verfrissende ideeën en strategie voor leadgeneratie. Terugkijkend op deze beurs heb ik er vertrouwen in dat we ook samen weer iets moois zullen gaan neerzetten op onze volgende beurs in Duitsland" (en dat geschiedde).

 

Meer referenties en voorbeelden

Hier kom je bij mijn referenties en wat anderen zeggen over Stop-contact.com en de samenwerking met Viktor Luttikholt.
Onder Bewijsmateriaal op deze site vindt u meer voorbeelden van Customer stand journeys die samen met andere opdrachtgevers zijn opgezet

 

Meer weten?

Bel me, Viktor Luttikholt op +31 (0)6 33082505 of stuur een mailtje naar Viktor@stop-contact.com

 

Referentie van Jolanda van Uijtert, oprichtster van Singlegolfers.nl

Functie; ervaren financieel interim manager

Vorige week een uitermate boeiende beurstraining gehad op het Mecc van Viktor Luttikholt. Na die sessie op het Mecc hebben we deze week samen ook het Klanbordgesprek gehad. Doel daarvan was het plan van aanpak voor de communicatie en standflow op het KLM Open vorm en inhoud te geven vanuit mijn dienst. Dat één op één gesprek was ook een uitermate effectieve middag.
Boordevol ideeën huiswaarts, en zelf vervolgens ook in staat dat in mijn eigen verhaal en doelen te verweven. Ludieke vragen, mooie kaartjes gemaakt, en goede aanpak geleerd (nu nog doen!) om bezoekers te verrassen en te verleiden....
Stop-contact is er niet alleen voor de grote bedrijven en corporates maar ook voor zelfstandigen en kleine bedrijven die meer succes willen halen uit hun deelname. Mooi te merken dat deze kleine extra investering voor mij direct al resultaat oplevert in de voorbereiding. In een mum van tijd heb ik een frisse aanpak om uit te voeren op de stand. Het is tenslotte m’n eigen geld!!

 


< Terug naar het nieuwsoverzicht
Het Klankbordgesprek brengt de 6 stappen voor de stand journeyMet het stand scenario geeft u de 6 stappen van de journey, een blauwdruk waarmee het standteam gemakkelijker en vaker in contact komt met bezoekers
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008