raakt met lading

Een effectieve werkwijze van leadgeneratie voor standteams

Waarom Stop-contact.com?

 

Waarom? Effectief leads genereren op beurzen

Op de beurs trekt een stroom bezoekers aan uw stand voorbij. Hoe buig je die stroom in de juiste richting? Hoe verkrijg je uit die stroom passanten de juiste bezoekers binnen op de stand? Hoe kom je gemakkelijker in gesprek met die bezoekers die er écht toe doen?Heel eenvoudig; maak contact vanaf het gangpad! Maar hoe?

 

Hoe? Slimme strategie voor contactmaken

Door de inzet van stop-contactmomentjes op de kop van stands komen standteams gemiddeld 6 keer vaker en gemakkelijker in contact met mensen die er écht toe doen. Een stop-contactmomentje is altijd op maat ontworpen en dient ervoor om voor standteams de juiste bezoekers te selecteren en enthousiast te maken. Door de koppeling van de bezoeker aan uw standmedewerker krijgt uw team bezoekers te spreken waar ze direct mee vooruit kunnen. Zo doet iedereen op de stand waar ie goed in is.

 

Wat? Snel kunnen selecteren is een vak

Goede stopkracht brengen gaat over impact, zeggingskrcht, de Wow, schakelen en de juiste snaar weten te raken. Dus over aandacht geven, verleiden, prikkelen, lef, enthousiast maken, de juiste vragen stellen. Om dat goed te kunnen is niet zo zeer de eerste vraag van belang maar nóg belangrijker zijn de vier vragen erná. Stop-contact beheerst die skills in een snelle professionele zakekelijk setting en daarmee ondervinden standteams direct de waarde van die stopkracht op hun stand.

 

Professionele stopkracht verpakt in stop-contactmomentjes

Stop-contact onderscheidt zich door bovenstaande skills  dan ook van vele anderen en brengt professionele stopkracht als een professioneel vak.

Professionele stopkracht vraagt in een professionele zakelijke wereld ook mensenkennis, kennis over communicatie en behoeften, ervaring op sales gebied, flair, lef en senioriteit. Alleen met deze elementen kun je snel en effectief schakelen. In een stop-contactmomentje zit dit alles speels verpakt en komen deze aspecten als vanzelf boven. En zo weet Stop-contact voor elk team bezoekers te ~raken met lading. 

 

Met Stop-contact verkrijgen opdrachtgevers gemiddeld 6x meer bruikbare leads

Kom verder. Contact Stop-contact

 

Referentie van Eveline van Hassel, Sr. Project Manager Events van P-People
Event; NHG Congres te Leeuwareden
“Door de inzet van Stop-Contact was de gehele stand bemanning gebrand om veel traffic op de stand te genereren, wat dan ook een drukke stand tot gevolg had. Viktor heeft een duidelijke visie hoe dit te bereiken en weet mensen hiermee te motiveren.”

 

Contact maken vanuit een ander perspectief
Fotografie Irene Vijfvinkel van Pentagramcherry.com
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008