raakt met lading
Daddy Cool
Opdracht

Help ons met marktintroductie van Veggie Kebab

Event

Horecava 2019

Daddy Cool

Daddy Cool brengt producten op de markt waarbij de gebruikers op een eenvoudige manier deze gezonde en etnische producten op z’n bord kan serveren.

Wij willen blijven innoveren en verrassen met nieuwe recepten of ingrediënten. Hierbij staan kwaliteit, smaakervaring en de mogelijkheid tot fusion centraal.

 

Referentie; Directeur eigenaar; Bruno Meijer

Event Horecava 2019; “Viktor heeft met z’n professionele input en onvermoeibare enthousiasme een onmiskenbare meerwaarde geleverd aan onze lancering van Daddy Cool op de Nederlandse markt.

 

Bekijk hier het filmpje dat Viktor maakte over de beursdeelname

 Daddy Cool is al sinds 1985 op de Belgische markt een belangrijke speler als het gaat om mediterane kant en klaar maaltijden. Kebab en Shoarma zijn een belangrijk onderdeel van het productgamma. In 2019 start DaddyCool de lancering van zowel de Authentic als wel de Vegetarische kebab. Stop-contact ontwierp daarvoor een stand-communicatieconcept en leverde tijdens de beurs 4 dagen stopkracht vanaf het gangpad. Het bracht vele bezoekers uit de professionele wereld op de stand. Ieder kon proeven en de veggie vergelijken met de authentic. Daarvoor werden ze op het gangpad al uitgedaagd. 

 

Zo lieten we iedereen weten: "DaddyCool brengt kebab voor elke Flexitarier"

 

Tevens wilden we de consumens en de professional bevragen over de smaak, hun overweging om in de toekomst minder vlees te eten en zo meer. Daarvoor maakten we een kleine en grotere questionnaire. Die werden gretig ingevuld want iedereen vond beide soorten Yummie! Aan het eind van de journey kreeg iedere professional een gadget, een spatel. De smily op de spatel bracht weer een dikke smile bij onze bezoekers. Zo wisten we niet alleen de bezoekers een goed gevoel te geven op de stand maar hielpen we hen ook dit gevoel voor thuis vast te houden. Wedden dat ons volgende contactmoment ook weer een smile brengt bij de bezoeker?

 

Bijdrage Stop-contact;

Tijdens de beurs sprak Viktor vanaf het gangpad bezoekers aan en daagde hen uit om mee te doen aan een 'proeverijtje'. Heel veel meer passanten wist hij zo op de stand te krijgen om deel te laten nemen. Velen werden uitgedaagd.

In de voorbereiding (start in oktober) werd aan de 6 stappen van de Custormer Stand Journey door Stop-contact kleur, vorm en inhoud gegeven. Samen met de input van de familie Meijer, ontstond er een stand communicatieconcept, een standjourney die elke bezoeker doorliep. Hoofd items waren de proeverij, een questionnaire waarmee we belangrijke informatie ontvingen van consumens en professional en de spatel die steeds weer een dikke smile bracht. Een geslaagde gadget waarmee we steeds weer in de roos schoten.

 < Terug naar bewijmateriaal
Bruno Meijer, directeur eigenaar Daddy Cool
Dank!! Met jouw professionele input en onvermoeibare enthousiasme heb je ons een onmiskenbare meerwaarde geleverd.
contactgegevens / adres
Ringdijk 13B
1097 AA Amsterdam
info@stop-contact.com
stop-contact.com
+31(0)20 772 8008